clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
31 Січня 2017 р. Олена 2216

Ароматний пиріг-крихта із лісовою ягодою

Шматочок пирога - приємне нагадування літніх смаків та ароматів.
Шматочок пирога - приємне нагадування літніх смаків та ароматів.

Запашна фруктова начинка, розсипчате тісто - гарне поєднання.

Дуже легкий рецепт. Приготування цього смаколика не займе у вас багато часу, а результат перевершить усі ваші очікування. Запашна фруктова начинка, розсипчате тісто - гарне поєднання. Шматочок пирога - приємне нагадування літніх смаків та ароматів.

Інгредієнти:

Для тіста-крихти:

1 склянка цукру,

200 г вершкового масла,

1 яйце,

3 склянки просіяного борошна,

1 пачка розпушувача (15 г),

дрібка солі.

Начинка:

4 склянки заморожених чи свіжих ягід (будь-яких - чорниці, порічок, смородини, вишні; заморожені ягідки не розморожувати!),

0,5 склянки цукру,

4 ст. л. кукурудзяного крохмалю,

дрібка меленої кориці.

Приготування:

Масло (кімнатної температури), яйце і цукор збити блендером або міксером. Додати решту продуктів і вимішати все ложкою, щоб утворилася крихта. Встелити форму для випічки пергаментом та змастити маслом. Викласти у неї 2/3 тіста, рівномірно розмістити по формі й злегка притиснути ложкою утворюючи невеличкі бортики. Усі продукти для начинки вимішати і викласти у форму. Зверху притрусити рештою тіста. Випікати при температурі 170-180 градусів близько 40 хвилин. Ще гарячим пиріг притрусити цукровою пудрою. І саме складне при випіканні - дати пирогу повністю охолонути! Смакуйте із задоволенням!

солодка випічка, ягоди, ароматний пиріг-крихта з лісовою ягодою, літня випічка, штрейзель, заморожені ягоди, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Сирний пиріг з абрикосами в сметанній заливці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1791
Я просто обожнюю ароматні абрикосові пироги! Солодке сирне тісто і соковиті кислуваті фрукти ідеально створені одне для одного! Отже, нині абрикоси правлять бал.
Сливовий пиріг у сметанній заливці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2142
Цей рецепт за мотивами «Цвєтаївського» яблучного пирога. Виник у моїй голові спонтанно, але оселився у серці надовго.
Персиковий пиріг «Ніжність»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1617
Смак у пирога ніжний, у міру вологий і соковитий. І, що найголовніше, готувати його швидко та легко. Результатом залишилася дуже задоволена.
Сирно-медовий кекс зі сливами в шоколадній глазурі
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 540
Мені здається, що сливи чудово поєднуються з ароматами кориці й меду. Запахи при випіканні цього смаколика запаморочливі й по-домашньому затишні.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: