clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
31 Січня 2017 р. Олена 3101

Ароматний пиріг-крихта із лісовою ягодою

Шматочок пирога - приємне нагадування літніх смаків та ароматів.
Шматочок пирога - приємне нагадування літніх смаків та ароматів.

Запашна фруктова начинка, розсипчате тісто - гарне поєднання.

Дуже легкий рецепт. Приготування цього смаколика не займе у вас багато часу, а результат перевершить усі ваші очікування. Запашна фруктова начинка, розсипчате тісто - гарне поєднання. Шматочок пирога - приємне нагадування літніх смаків та ароматів.

Інгредієнти:

Для тіста-крихти:

1 склянка цукру,

200 г вершкового масла,

1 яйце,

3 склянки просіяного борошна,

1 пачка розпушувача (15 г),

дрібка солі.

Начинка:

4 склянки заморожених чи свіжих ягід (будь-яких - чорниці, порічок, смородини, вишні; заморожені ягідки не розморожувати!),

0,5 склянки цукру,

4 ст. л. кукурудзяного крохмалю,

дрібка меленої кориці.

Приготування:

Масло (кімнатної температури), яйце і цукор збити блендером або міксером. Додати решту продуктів і вимішати все ложкою, щоб утворилася крихта. Встелити форму для випічки пергаментом та змастити маслом. Викласти у неї 2/3 тіста, рівномірно розмістити по формі й злегка притиснути ложкою утворюючи невеличкі бортики. Усі продукти для начинки вимішати і викласти у форму. Зверху притрусити рештою тіста. Випікати при температурі 170-180 градусів близько 40 хвилин. Ще гарячим пиріг притрусити цукровою пудрою. І саме складне при випіканні - дати пирогу повністю охолонути! Смакуйте із задоволенням!

солодка випічка, ягоди, ароматний пиріг-крихта з лісовою ягодою, літня випічка, штрейзель, заморожені ягоди, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Персиковий пиріг «Ніжність»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2128
Смак у пирога ніжний, у міру вологий і соковитий. І, що найголовніше, готувати його швидко та легко. Результатом залишилася дуже задоволена.
Пиріг «Укус бджоли»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 765
Дуже ніжний, ароматний та соковитий смаколик із категорії «проста випічка до чаю».
Сирний пиріг з ожиною (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
солодка випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1962
Цей пиріг сміливо можна назвати тортом, такою ніжною та смачною виходить начинка. На окремі «дифірамби» заслуговує і тісто — пісочне й крихке, воно просто тане у роті. Ожину краще брати садову солодких сортів. Тоді кісточки абсолютно не відчуваються.
Сирний пиріг з абрикосами в сметанній заливці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2220
Я просто обожнюю ароматні абрикосові пироги! Солодке сирне тісто і соковиті кислуваті фрукти ідеально створені одне для одного! Отже, нині абрикоси правлять бал.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: