clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 4793

Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко

«Салат бажано розділити на дві частини і в одну з них додати перець, а можна перемішати все разом», — каже пані Олена.
«Салат бажано розділити на дві частини і в одну з них додати перець, а можна перемішати все разом», — каже пані Олена. Фото: з архіву редакції

Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.

 

Інгредієнти:

180 г червоного болгарського перцю,

60 г курячого філе,

40 г моркви,

40 г цибулі,

15 г селери,

40 г олії,

6 г кедрових горіхів,

крохмаль,

заправка до салата (соєвий соус «Кіккоман»).

 

Приготування:

Куряче філе нарізати смужками й запанірувати їх у крохмалі. Обсмажити на олії. Моркву нарізати соломкою, цибулю — півкільцями. Покласти овочі на сковорідку до курячого філе й смажити до готовності. Болгарський перець почистити, розрізати на чотири частини й запекти у фритюрі (або в духовці). Коли охолоне, нарізати великою соломкою. Сиру селеру також нарізати соломкою. Кедрові горішки підсмажити на сухій сковорідці. З'єднати всі інгредієнти, крім запеченого перцю. Перемішати, посолити, приправити спеціями та заправити салатною заправкою. Салат розділити на дві частини і в одну з них додати перець. На тарілку викласти листя салата, а на нього — дві частини теплого салата (одна з перцем, друга — без перцю).

 

 

салати без майонезу, рецепт від шеф-кухаря, салати, теплий салат, салати з курятини, кедрові горіхи, Ващенко Олена, шеф-кухар

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Цезар» з куркою та часниковими сухариками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2620
Одна з найпопулярніших страв північноамериканської кухні.
Курячий салат із грушею, фініками та фетою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1821
Ще один варіант у мою скарбничку «безмайонезних» салатиків. Поєднання складових нетрадиційне, але дуже цікаве.
Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря кафе «Кінто» Олексія Випірайленко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 3390
Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.
Салат «Тіфані» із сирно-сметанним соусом
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2675
Смачний, соковитий та дуже ошатний. І головне - без майонезу!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: