ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
10 Квітня, 2020

Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко

3 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 5436
«Салат бажано розділити на дві частини і в одну з них додати перець, а можна перемішати все разом», — каже пані Олена.
«Салат бажано розділити на дві частини і в одну з них додати перець, а можна перемішати все разом», — каже пані Олена. Фото: з архіву редакції

Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.

 

Інгредієнти:

180 г червоного болгарського перцю,

60 г курячого філе,

40 г моркви,

40 г цибулі,

15 г селери,

40 г олії,

6 г кедрових горіхів,

крохмаль,

заправка до салата (соєвий соус «Кіккоман»).

 

Приготування:

Куряче філе нарізати смужками й запанірувати їх у крохмалі. Обсмажити на олії. Моркву нарізати соломкою, цибулю — півкільцями. Покласти овочі на сковорідку до курячого філе й смажити до готовності. Болгарський перець почистити, розрізати на чотири частини й запекти у фритюрі (або в духовці). Коли охолоне, нарізати великою соломкою. Сиру селеру також нарізати соломкою. Кедрові горішки підсмажити на сухій сковорідці. З'єднати всі інгредієнти, крім запеченого перцю. Перемішати, посолити, приправити спеціями та заправити салатною заправкою. Салат розділити на дві частини і в одну з них додати перець. На тарілку викласти листя салата, а на нього — дві частини теплого салата (одна з перцем, друга — без перцю).

 

 

салати без майонезу, рецепт від шеф-кухаря, салати, теплий салат, салати з курятини, кедрові горіхи, Ващенко Олена, шеф-кухар

Коментарі:

  Так  Ні, дякую