clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 5022

Риба фарширована по-хмельницьки від телеведучої Олесі Шуляк

Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча.
Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча. Фото: з архіву Олесі Шуляк

Ведуча проекту «Проскурівські смаколики» на телеканалі «Поділля-центр» розказала, як найсмачніше готувати рибу.

 

«На проекті ми разом із відомими рестораторами готували 12 традиційних страв подільської кухні, серед них таратура, гречаники, трубочки м’ясні по-подільськи з пампушками тощо, — каже Олеся. — Але найбільше мені сподобалася фарширована риба та голубці по-подільськи. Нині хочу поділитися саме цими смаколиками».

 

Інгредієнти:

150 г судака,

50 г пшеничного хліба,

15 мл молока,

10 г вершкового масла,

5 г волоських горіхів,

30 г білих грибів (можна сушених),

150 г цибулі,

сіль, перець, зелень.

Приготування:

Замочити хліб у молоці. Почистити рибу від луски, розрізати, відділити м'ясо від шкірки. В середині тушки надрізати реберні кістки й видалити їх разом із хребцевою кісткою. Зрізане мясо ми використаємо для приготування фаршу. Нарізати цибулю та обсмажити її на сковорідці. Додати білі гриби (сухі попередньо вимочити). Перемішати. В окремій посудині змішати цибулю, гриби, м'ясо судака, подрібнені волоські горіхи, які попередньо теж слід підсушити на сухій сковорідці. Все перемолоти двічі-тричі на м’ясорубці. Під час останнього перемелювання додати хліб. Фарш посолити, поперчити й розмішати ще раз, додавши до нього вершкове масло. Тушку риби наповнити фаршем, надати їй відповідну форму цілісної рибини і змастити олією. Запікати при температурі 180ºС протягом 45 хвилин.

 

 

риба, рецепт від зірки, зірковий рецепт, фарширована риба, риба та морепродукти, судак, подільська кухня, Шуляк Олеся, телеведуча, Поділля-Центр, Подільські смаколики

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

«Золота рибка» в томатно-соєвому маринаді
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 551
Будь-яка риба, приготована за цим рецептом, буде незмінно смачною, ніжною і соковитою.
Короп, запечений в сметані з овочами
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 13533
Оскільки у мене чоловік «невиправний» рибалка, тож весь час доводиться вигадувати все нові й нові рецепти для «утилізації» його здобичі. Найчастіший гість на нашому столі — це короп. Його ми просто обожнюємо: фаршируємо, смажимо, солимо, ну і, звісно, запікаємо...
Швидкий заливний пиріг із сьомгою та вершковим сиром
риба та морепродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1688
Цей пиріг із сьомги може бути як безпрограшним частуванням для гостей, так і ситною вечерею.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: