clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 4502

Риба фарширована по-хмельницьки від телеведучої Олесі Шуляк

Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча.
Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча. Фото: з архіву Олесі Шуляк

Ведуча проекту «Проскурівські смаколики» на телеканалі «Поділля-центр» розказала, як найсмачніше готувати рибу.

 

«На проекті ми разом із відомими рестораторами готували 12 традиційних страв подільської кухні, серед них таратура, гречаники, трубочки м’ясні по-подільськи з пампушками тощо, — каже Олеся. — Але найбільше мені сподобалася фарширована риба та голубці по-подільськи. Нині хочу поділитися саме цими смаколиками».

 

Інгредієнти:

150 г судака,

50 г пшеничного хліба,

15 мл молока,

10 г вершкового масла,

5 г волоських горіхів,

30 г білих грибів (можна сушених),

150 г цибулі,

сіль, перець, зелень.

Приготування:

Замочити хліб у молоці. Почистити рибу від луски, розрізати, відділити м'ясо від шкірки. В середині тушки надрізати реберні кістки й видалити їх разом із хребцевою кісткою. Зрізане мясо ми використаємо для приготування фаршу. Нарізати цибулю та обсмажити її на сковорідці. Додати білі гриби (сухі попередньо вимочити). Перемішати. В окремій посудині змішати цибулю, гриби, м'ясо судака, подрібнені волоські горіхи, які попередньо теж слід підсушити на сухій сковорідці. Все перемолоти двічі-тричі на м’ясорубці. Під час останнього перемелювання додати хліб. Фарш посолити, поперчити й розмішати ще раз, додавши до нього вершкове масло. Тушку риби наповнити фаршем, надати їй відповідну форму цілісної рибини і змастити олією. Запікати при температурі 180ºС протягом 45 хвилин.

 

 

риба, рецепт від зірки, зірковий рецепт, фарширована риба, риба та морепродукти, судак, подільська кухня, Шуляк Олеся, телеведуча, Поділля-Центр, Подільські смаколики

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Типові помилки обсмажування риби
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1775
Риба — це смачна та корисна їжа, яка смажиться досить швидко. Озброївшись кухонною книгою і начепивши фартух, гордою ходою шеф-кухаря ви йдете на кухню і ось що ви робите не так.
Філе скумбрії, фаршироване яйцями, грибами та сиром
риба та морепродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1854
В цій рибці без кісточок м'ясо виходить на диво ніжним, соковитим і ароматним.
Товстолоб без кісток
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3851
Така рибка виходить ніжною й соковитою, а томатний соус вдало підкреслює її смак та «розчиняє» дрібні кісточки.
Швидкий заливний пиріг із сьомгою та вершковим сиром
риба та морепродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1509
Цей пиріг із сьомги може бути як безпрограшним частуванням для гостей, так і ситною вечерею.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: