clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 5307

Риба фарширована по-хмельницьки від телеведучої Олесі Шуляк

Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча.
Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча. Фото: з архіву Олесі Шуляк

Ведуча проекту «Проскурівські смаколики» на телеканалі «Поділля-центр» розказала, як найсмачніше готувати рибу.

 

«На проекті ми разом із відомими рестораторами готували 12 традиційних страв подільської кухні, серед них таратура, гречаники, трубочки м’ясні по-подільськи з пампушками тощо, — каже Олеся. — Але найбільше мені сподобалася фарширована риба та голубці по-подільськи. Нині хочу поділитися саме цими смаколиками».

 

Інгредієнти:

150 г судака,

50 г пшеничного хліба,

15 мл молока,

10 г вершкового масла,

5 г волоських горіхів,

30 г білих грибів (можна сушених),

150 г цибулі,

сіль, перець, зелень.

Приготування:

Замочити хліб у молоці. Почистити рибу від луски, розрізати, відділити м'ясо від шкірки. В середині тушки надрізати реберні кістки й видалити їх разом із хребцевою кісткою. Зрізане мясо ми використаємо для приготування фаршу. Нарізати цибулю та обсмажити її на сковорідці. Додати білі гриби (сухі попередньо вимочити). Перемішати. В окремій посудині змішати цибулю, гриби, м'ясо судака, подрібнені волоські горіхи, які попередньо теж слід підсушити на сухій сковорідці. Все перемолоти двічі-тричі на м’ясорубці. Під час останнього перемелювання додати хліб. Фарш посолити, поперчити й розмішати ще раз, додавши до нього вершкове масло. Тушку риби наповнити фаршем, надати їй відповідну форму цілісної рибини і змастити олією. Запікати при температурі 180ºС протягом 45 хвилин.

 

 

риба, рецепт від зірки, зірковий рецепт, фарширована риба, риба та морепродукти, судак, подільська кухня, Шуляк Олеся, телеведуча, Поділля-Центр, Подільські смаколики

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Хребти сьомги з грибами, запечені в рукаві
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1372
На відміну від філе червоної риби чи стейків – це бюджетний варіант, але не менш смачний!
Швидкий заливний пиріг із сьомгою та вершковим сиром
риба та морепродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1770
Цей пиріг із сьомги може бути як безпрограшним частуванням для гостей, так і ситною вечерею.
Короп, запечений в сметані з овочами
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 14791
Оскільки у мене чоловік «невиправний» рибалка, тож весь час доводиться вигадувати все нові й нові рецепти для «утилізації» його здобичі. Найчастіший гість на нашому столі — це короп. Його ми просто обожнюємо: фаршируємо, смажимо, солимо, ну і, звісно, запікаємо...
Маринована скумбрія по-корейськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 850
Готується елементарно, маринується швидко, результат неодмінно порадує!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: