clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3682

Риба фарширована по-хмельницьки від телеведучої Олесі Шуляк

Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча.
Найбільше мені сподобалася фарширована риба, яку готували відомі ресторатори. Тепер я готую її завжди за цим рецептом», — каже телеведуча. Фото: з архіву Олесі Шуляк

Ведуча проекту «Проскурівські смаколики» на телеканалі «Поділля-центр» розказала, як найсмачніше готувати рибу.

 

«На проекті ми разом із відомими рестораторами готували 12 традиційних страв подільської кухні, серед них таратура, гречаники, трубочки м’ясні по-подільськи з пампушками тощо, — каже Олеся. — Але найбільше мені сподобалася фарширована риба та голубці по-подільськи. Нині хочу поділитися саме цими смаколиками».

 

Інгредієнти:

150 г судака,

50 г пшеничного хліба,

15 мл молока,

10 г вершкового масла,

5 г волоських горіхів,

30 г білих грибів (можна сушених),

150 г цибулі,

сіль, перець, зелень.

Приготування:

Замочити хліб у молоці. Почистити рибу від луски, розрізати, відділити м'ясо від шкірки. В середині тушки надрізати реберні кістки й видалити їх разом із хребцевою кісткою. Зрізане мясо ми використаємо для приготування фаршу. Нарізати цибулю та обсмажити її на сковорідці. Додати білі гриби (сухі попередньо вимочити). Перемішати. В окремій посудині змішати цибулю, гриби, м'ясо судака, подрібнені волоські горіхи, які попередньо теж слід підсушити на сухій сковорідці. Все перемолоти двічі-тричі на м’ясорубці. Під час останнього перемелювання додати хліб. Фарш посолити, поперчити й розмішати ще раз, додавши до нього вершкове масло. Тушку риби наповнити фаршем, надати їй відповідну форму цілісної рибини і змастити олією. Запікати при температурі 180ºС протягом 45 хвилин.

 

 

риба, рецепт від зірки, зірковий рецепт, фарширована риба, риба та морепродукти, судак, подільська кухня, Шуляк Олеся, телеведуча, Поділля-Центр, Подільські смаколики

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Швидкий заливний пиріг із сьомгою та вершковим сиром
риба та морепродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1252
Цей пиріг із сьомги може бути як безпрограшним частуванням для гостей, так і ситною вечерею.
Товстолоб без кісток
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2364
Така рибка виходить ніжною й соковитою, а томатний соус вдало підкреслює її смак та «розчиняє» дрібні кісточки.
Короп гарячого копчення – швидко, просто й смачно
риба та морепродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 883
Люблю коропа в будь-якому вигляді. А якщо цю рибку закоптити в домашній коптильні, то смачнішого делікатесу годі й шукати!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: