clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
5 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3252

Салат «Здоров’я» з селерою, яблуком та ананасами

Дати салату настоятися в холодильнику приблизно годину.
Дати салату настоятися в холодильнику приблизно годину. Фото: автора

Страва настільки смачна і проста у приготуванні, що я настійно рекомендую вам спробувати її. А ще вона надзвичайно корисна!

Дуже люблю селеру, і яблука, і журавлину, і ананаси… А цей салатик поєднує всі ці смачнючі інгредієнти. Він виходить соковитим, абсолютно не калорійним, з гармонійним збалансованим смаком.

Інгредієнти:

200 г очищеного кореня селери,

1 середнє яблуко,

0,5 банки консервованих ананасів (у мене суміш консервованих фруктів – манго, ананас, маракуя, банан),

4 ст. л. в’яленої журавлини.

Заправка:

1 ст. л. лимонного соку,

1 ч. л. меду,

1 ст. л. оливкової олії,

сіль, суміш перців мелена.

Приготування:

Корінь селери натерти на тертці для «корейки». Додати журавлину.

Консервовані фрукти відкинути на друшляк, щоб позбавитися від зайвої рідини. Додати їх до селери.

Яблука почистити, нарізати соломкою. З'єднати їх із салатом і полити заправкою, перемішати.

Якщо потрібно – досолити й доперчити. Дати салату настоятися в холодильнику приблизно годину. Подавати краще в порційних креманках.

салати без майонезу, салати, селера, салати з селерою, вітаміни, салат здоров`я з селерою, яблуком і ананасами, піст, пісні страви

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ПОСТИМО СМАЧНО: Салат із пекінською капустою, оселедцем і яблуком
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2165
Чудове доповнення до гарніру із картоплі.
Салат «Узбекистан» із червоною редькою, м'ясом і цибулею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1129
Це дуже проста, невигадлива й повсякденна страва, яка урізноманітнить обід чи вечерю.
Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1710
В міру гостренький, пікантний, соковитий салатик, який можна готувати з будь-якого м’яса.
Салат «Під чарочку» з квашеною капустою та картоплею фрі
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1802
Така закуска просто зобов'язана бути присутньою на кожному застіллі!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: