Гаряча тема:
- Війна
Дуже люблю селеру, і яблука, і журавлину, і ананаси… А цей салатик поєднує всі ці смачнючі інгредієнти. Він виходить соковитим, абсолютно не калорійним, з гармонійним збалансованим смаком.
Інгредієнти:
200 г очищеного кореня селери,
1 середнє яблуко,
0,5 банки консервованих ананасів (у мене суміш консервованих фруктів – манго, ананас, маракуя, банан),
4 ст. л. в’яленої журавлини.
Заправка:
1 ст. л. лимонного соку,
1 ч. л. меду,
1 ст. л. оливкової олії,
сіль, суміш перців мелена.
Приготування:
Корінь селери натерти на тертці для «корейки». Додати журавлину.
Консервовані фрукти відкинути на друшляк, щоб позбавитися від зайвої рідини. Додати їх до селери.
Яблука почистити, нарізати соломкою. З'єднати їх із салатом і полити заправкою, перемішати.
Якщо потрібно – досолити й доперчити. Дати салату настоятися в холодильнику приблизно годину. Подавати краще в порційних креманках.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: