Гаряча тема:
- Війна
Я взагалі дуже люблю прості рецепти. Звісно, і зі складнішими доводиться справлятися, але коли часу обмаль, а смачненького дуже хочеться, то ось такі смаколики неабияк виручають! Тим більше, що це — економ-рецептик, оскільки у складі не має ані вершкового масла, ані сметанки.
Інгредієнти:
1 склянка волоських горіхів,
100 г родзинок,
100 г в’яленої журавлини (можна будь-які цукати або курагу),
4 яйця,
1 склянка цукру,
2 ст. л. олії,
дрібка солі,
10 г розпушувача,
7 ст. л. борошна,
ванілін.
Приготування:
Почищені й злегка підсмажені горіхи подрібнити. Додати до них родзинки та журавлину й змішати все з 2 ч. л. борошна.
У мисці збити вінчиком яйця, цукор, ванілін та олію.
Потім додати сіль, розпушувач та борошно. Всипати родзинково-горіхово-журавлинову суміш. Все перемішати.
Викласти у форму, встелену пергаментом та змащену маслом.
Випікати при 200С протягом 35 хвилин.
Як охолоне зняти форму.
Нарізати ромбиками або квадратиками й посипати цукровою пудрою.
Можна полити шоколадом або цукровою помадкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: