clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
7 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3836

Дуже смачна горіхова мазурка з родзинками та журавлиною

Це — економ-рецептик, оскільки у складі не має ані вершкового масла, ані сметанки.
Це — економ-рецептик, оскільки у складі не має ані вершкового масла, ані сметанки. Фото: автора

Рецепт дуже простий, нескладний у приготуванні, можна сказати буденний, але за смаком анітрохи не поступається святковим пирогам!

 Я взагалі дуже люблю прості рецепти. Звісно, і зі складнішими доводиться справлятися, але коли часу обмаль, а смачненького дуже хочеться, то ось такі смаколики неабияк виручають! Тим більше, що це — економ-рецептик, оскільки у складі не має ані вершкового масла, ані сметанки.

Інгредієнти:
1 склянка волоських горіхів,
100 г родзинок,
100 г в’яленої журавлини (можна будь-які цукати або курагу),
4 яйця,
1 склянка цукру,
2 ст. л. олії,
дрібка солі,
10 г розпушувача,
7 ст. л. борошна,
ванілін.

Приготування:
Почищені й злегка підсмажені горіхи подрібнити. Додати до них родзинки та журавлину й змішати все з 2 ч. л. борошна.


У мисці збити вінчиком яйця, цукор, ванілін та олію.

Потім додати сіль, розпушувач та борошно. Всипати родзинково-горіхово-журавлинову суміш. Все перемішати.

Викласти у форму, встелену пергаментом та змащену маслом.

Випікати при 200С протягом 35 хвилин.

Як охолоне зняти форму.

Нарізати ромбиками або квадратиками й посипати цукровою пудрою.

Можна полити шоколадом або цукровою помадкою.

пиріг, солодка випічка, мазурка, горіхова мазурка з родзинками та журавлиною, горіхова випічка, прості рецепти

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Пиріг-«губка» на киселі з цукатами
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1583
Неможливо повірити, але здоба пирога — це справжня губка, пориста і стискається, як справжня!
Пиріг «Укус бджоли»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 739
Дуже ніжний, ароматний та соковитий смаколик із категорії «проста випічка до чаю».
"Яблука в тісті" від шеф-кухаря Медіа-корпорації "Є" Світлани Пирожок
солодка випічка, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1611
Готувати цей смаколик досить швидко й просто, а виходить він настільки смачним, що важко не з'їсти усе й одразу.
Швидкий вишневий пиріг у йогуртовій заливці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1349
Дуже смачна, ніжна, ароматна випічка.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: