ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
29 Березня, 2020

Бабусині оладки

16 Лютого 2017 р. Оля Гурман 3892


Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.

Інгредієнти:

1 склянка кефіру,

2 яйця,

2 склянки борошна,

0,5 ч. л. соди,

0,5 ч. л. лимонної кислоти

олія (найкраще підходить нерафінована соняшникова),

декілька яблук — які ви любите, кислих або солодких сортів.

Приготування:

Кефір збиваю з яйцями, додаю цукор із содою і лимонною кислотою. Перемішую доти, поки цукор не розчиниться (якщо кефір теплий, як у мене, він розчиниться швидко).
Поступово додаю борошно і стежу, щоб не утворилися грудочки (густота «як сметана»).
А тепер — бабусин секрет: беру яблуко, очищую від шкірки, обережно видаляю сердцевинку, нарізаю тонкими кружальцями.
Беру ложкою тісто, наливаю на сковорідку, а зверху кладу яблучне кружальце. Чекаю, поки оладки підрум’яняться і перевертаю. Готові оладки викладаю на красиву тарілку. Можна полити сиропом, інші варіанти — згущеним молоком, варенням, сметаною. Можна пробувати!

оладки млинці та сирники, Масляна, рецепти читачів, бабусині оладки, млинці з яблуками, рецепти від читачів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую