ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Ситні м'ясні млинці

17 Лютого 2017 р. Олександра Гурман 6324
Такі млинчики можна готувати не лише на Масляну, доречними вони будуть і на будь-якому святковому столі.
Такі млинчики можна готувати не лише на Масляну, доречними вони будуть і на будь-якому святковому столі.

Ця страва ідеально підійде, як для любителів ситного сніданку, так і для вечері.

А якщо додати ще трішечки любові, то взагалі вийде шедевр. Тому спробуйте приготувати її для чоловічої половини своєї сім'ї: чоловіку або тату.

Інгредієнти

Для тіста:

0,5 л молока,

2 яйця,

250 г борошна,

2 ст. л. олії,

1 ст. л. цукру,

1,5 ч. л. солі.

Для начинки:

500 г м'ясного фаршу,

1 цибуля ріпчаста,

1 яйце,

соняшникова олія (для обсмажування),

сіль, перець чорний мелений,

приправа орегано (все за смаком).

Приготування:

У глибокій мисці збити яйця і молоко, додати сіль і цукор. Поступово ввести борошно, щоразу ретельно розмішуючи вінчиком - так, щоб не було грудочок. Додати 1 ст. л. олії.

Сковорідку злегка змастити олією (зручно це робити силіконовим кулінарним пензликом або звичайною серветкою). Добре розігріти, щоб млинцеве тісто не пристало. Смажити з обох боків і викладати на тарілку.

 

Начинка: цибулю дрібно нарізати, обсмажити і з'єднати з фаршем, перемішати. Посолити за смаком, додати перець чорний мелений та орегано. Щоб фарш не був дуже сухий, додати 100 мл води і тушкувати 10 хвилин. Після цього збити одне яйце з водою і додати у фарш. Готувати доти, поки не випарується вся рідина.

Далі викласти начинку на один бік млинця, загорнути і розрізати на дві частини. Злегка підсмажити та подавати зі сметаною та помідорами чері (звичайні помідори теж підійдуть).

 

оладки млинці та сирники, конкурс, млинці, Масляна, рецепті від читачів, страви з фаршу, рецепти від читачів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую