clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3429

СВЯТКУЄМО МАСЛЯНУ: Найніжніші заварні млинці

Рецепт цих млинці ще й бюджетний, оскільки у складі лише склянка молока та два яйця.
Рецепт цих млинці ще й бюджетний, оскільки у складі лише склянка молока та два яйця. Фото: автора

Виходять ажурними, повітряними й тоненькими.

 

Рецепт ще й бюджетний, адже для приготування вам знадобиться лише 1 склянка молока та 2 яєчка.

 

Інгредієнти:

1 склянка молока,

1 склянка окропу,

2 склянки борошна,

3 ст. л. олії,

2/3 склянки цукру,

2 яйця,

дрібка солі,

1 ч. л. соди,

ванілін.

 

Приготування:

У велику миску вилити молоко. Додати в нього яйця, цукор, ванілін, дрібку солі. Все ретельно перемішати. Просіяти борошно в тісто й ще раз перемішати. Влити олію та додати соду, ретельно збити вінчиком.

Влити склянку окропу просто в тісто (сода зреагує з окропом і трохи спіниться). Добре перемішати тісто (воно має вийти рідким і без грудочок).

Смажити млинці на сухій сковорідці з обох боків.

вони виходять із красивим мереживним малюночком:

Скласти млинці один на одного:

Подавати з медом, варенням, ягодами чи сметаною.

 

оладки млинці та сирники, заварні млинці, Масляна, млинці на окропі, бюджетні млинці

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Сирники з бананами, горіхами та курагою
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 832
Смаколики виходять ніжними, м’якими й дуже ароматними.
Французькі макові млинці – смакота на сніданок
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2074
Мак робить млинці особливими й неабияк покращує їхній смак.
Млинці з картоплею під «чарівним» оселедцевим соусом
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2472
Вишукана інтерпретація улюбленої страви дитинства «Картопля в мундирі з оселедцем».
«Найхітовіші» млинці з різних куточків світу
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 669
Дехто вважає, що млинці – страва виключно російської кухні. Насправді ж у них досить багата історія й вони відомі людству ще з IV століття до н.е.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: