ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
4 Серпня, 2020

Шоколадний млинцевий торт з вершково-сирним кремом

23 Лютого 2017 р. Марина Клімова Гурман 6271
Такий тортик можна робити з будь-яким кремом.
Такий тортик можна робити з будь-яким кремом.

Неймовірно смачний млинцевий тортик, який тане у роті та припаде до смаку всім ласунам.

Такий тортик можна готувати з різною начинкою, змінюючи смак. До прикладу, перемастити млинці збитими вершками або шоколадною пастою, можна додавати горіхи і цукати, перемастити заварним кремом або кремом на основі згущеного молока. Такий десерт можуть приготувати господині у яких тимчасово відсутня духовка. Рецепт млинчиків у мене незмінний вже багато років.

Інгредієнти:

3 яйця,

0,5 л молока,

1 склянка борошна,

2 ст. л. олії,

дрібка солі,

1-2 ч. л. цукру,

1-2 ст. л. какао.

Крем:

300 г домашнього сиру,

100 г вершків (не менше 33% жирності),

80-100 г цукрової пудри,

ванілін.

Приготування:

Яйця збити з борошном, поступово додаючи молоко. Наприкінці додати сіль та олію. Тісто має бути рідким, однорідним, без грудочок. Сковорідка для смаження млинців має бути сухою (!). Випікати млинці з обох боків по декілька хвилин. 

 

 

Приготувати крем: сир перетерти через сито. Вершки збити з пудрою до стійких піків. Сир, збиті вершки і ваніль обережно перемішати до однорідної маси. 

Перемастити кремом млинці, складаючи один на одного. Ретельно промастити краї. Верх торта посипати какао. Поставити десерт на декілька годин у холодильник.

Смачного! Готуйте з любов’ю!

оладки млинці та сирники, рецепти читачів, Масляна, конкурс, млинцевий шоколадний торт, вершково-сирний крем, рецепти від читачів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую