Гаряча тема:
- Війна
Журавлина надає салатику кисло-солодку нотку. Але особливу родзинку страві дарує цікава заправка. Готувати ж салат простіше простого. З цим завданням впорається навіть дитина!
Інгредієнти:
0,5 кг капусти,
2 морквини,
жменя журавлини в'яленої,
сіль — за смаком.
Заправка:
1 ст. л. соєвого соусу,
лимонний сік — за смаком,
1-2 зубки часнику,
0,5 ст. л. цукру (за бажанням),
суміш перців мелена,
1 ст. л. оливкової олії.
Приготування:
Капусту дрібно нашаткувати, посолити, розім'яти руками, щоб вона пустила сік. Дати постояти деякий час. Моркву крупно натерти (можна на тертці для корейської моркви). Додати жменю журавлини.
Приготувати заправку: часник розтерти з цукром, влити соус, олію, сік лимона. Спробувати на сіль, перець і вилити на салат. Прикрасити салат листям кінзи або петрушки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: