clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
2 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3241

ШВИДКІ СНІДАНКИ: Апельсинові сирники

Подавати апельсинові сирники теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням.
Подавати апельсинові сирники теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням. Фото: автора

Дуже смачні смаколики при мінімальних матеріальних, часових і фізичних затратах.

Сир і апельсин – це справжня симфонія смаку! Морква зовсім не відчувається, вона тут, швидше, для кольору, ну і для корисності. Дивовижний рецепт! Сирники запашні, яскраві і смачнючі. Мої домочадці  з'їли їх із задоволенням.

Інгредієнти:

250 г жирного домашнього сиру,

1 яйце,

5 ст. л. манки,

4-5 ст. л. цукру,

дрібка солі,

1 ч. л. розпушувача,

ванілін,

1 ст. л. меду,

3 ст. л. борошна,

2 морквини,

цедра апельсина.

Приготування:

У блендері змішати сир, яйце, розпушувач, манку, цукор, сіль, мед і ванілін.

Додати моркву (сиру!), натерту на дрібній тертці й цедру апельсина.

Все ретельно перемішати і всипати борошно (повинна вийти густа маса красивого помаранчевого кольору).

Далі я роблю так: ложкою набираю тісто й кладу його у лоточок із борошном.

Обкачую зі всіх сторін. Тоді дуже легко формувати сирнички. При цьому вони виходять ніжними і абсолютно не забитими.

Обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Викласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Подавати теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням.

Дуже смачно зі згущеним молоком.

швидкі сніданки, корисні сніданки, сир, сирники, оладки млинці та сирники, апельсинові сирники, морквяні сирники, морква, апельсини, домашній сир

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 2058
Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.
Ідеальний рецепт тонких млинців для фарширування
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2289
Млинці виходять тонкими, еластичними й дуже смачними.
Наш рейтинг: п’ятірка млинців та оладок на будь-який смак та випадок
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1041
Поки не розпочався Великий піст, потіште своїх рідних смаколиками. Запасайтеся рецептами для Сирної седмиці, яка стартує вже 12 лютого!
Бендерики – молдавські трикутні млинці з субпродуктами
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1816
Рум'яні та пухкенькі пиріжки, які так і просяться до рота!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: