Гаряча тема:
- Війна
Сир і апельсин – це справжня симфонія смаку! Морква зовсім не відчувається, вона тут, швидше, для кольору, ну і для корисності. Дивовижний рецепт! Сирники запашні, яскраві і смачнючі. Мої домочадці з'їли їх із задоволенням.
Інгредієнти:
250 г жирного домашнього сиру,
1 яйце,
5 ст. л. манки,
4-5 ст. л. цукру,
дрібка солі,
1 ч. л. розпушувача,
ванілін,
1 ст. л. меду,
3 ст. л. борошна,
2 морквини,
цедра апельсина.
Приготування:
У блендері змішати сир, яйце, розпушувач, манку, цукор, сіль, мед і ванілін.
Додати моркву (сиру!), натерту на дрібній тертці й цедру апельсина.
Все ретельно перемішати і всипати борошно (повинна вийти густа маса красивого помаранчевого кольору).
Далі я роблю так: ложкою набираю тісто й кладу його у лоточок із борошном.
Обкачую зі всіх сторін. Тоді дуже легко формувати сирнички. При цьому вони виходять ніжними і абсолютно не забитими.
Обсмажити на олії до рум’яного кольору.
Викласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Подавати теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням.
Дуже смачно зі згущеним молоком.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: