clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
2 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3736

ШВИДКІ СНІДАНКИ: Апельсинові сирники

Подавати апельсинові сирники теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням.
Подавати апельсинові сирники теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням. Фото: автора

Дуже смачні смаколики при мінімальних матеріальних, часових і фізичних затратах.

Сир і апельсин – це справжня симфонія смаку! Морква зовсім не відчувається, вона тут, швидше, для кольору, ну і для корисності. Дивовижний рецепт! Сирники запашні, яскраві і смачнючі. Мої домочадці  з'їли їх із задоволенням.

Інгредієнти:

250 г жирного домашнього сиру,

1 яйце,

5 ст. л. манки,

4-5 ст. л. цукру,

дрібка солі,

1 ч. л. розпушувача,

ванілін,

1 ст. л. меду,

3 ст. л. борошна,

2 морквини,

цедра апельсина.

Приготування:

У блендері змішати сир, яйце, розпушувач, манку, цукор, сіль, мед і ванілін.

Додати моркву (сиру!), натерту на дрібній тертці й цедру апельсина.

Все ретельно перемішати і всипати борошно (повинна вийти густа маса красивого помаранчевого кольору).

Далі я роблю так: ложкою набираю тісто й кладу його у лоточок із борошном.

Обкачую зі всіх сторін. Тоді дуже легко формувати сирнички. При цьому вони виходять ніжними і абсолютно не забитими.

Обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Викласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Подавати теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням.

Дуже смачно зі згущеним молоком.

швидкі сніданки, корисні сніданки, сир, сирники, оладки млинці та сирники, апельсинові сирники, морквяні сирники, морква, апельсини, домашній сир

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ШВИДКІ СНІДАНКИ: Сарделька в тісті за 10 хвилин
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 4507
Кляр такий вдалий, що одного разу спробувавши його, починаєш смажити у ньому все — і цвітну капусту, і рибу, і яблука, і картоплю...
«Найхітовіші» млинці з різних куточків світу
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 630
Дехто вважає, що млинці – страва виключно російської кухні. Насправді ж у них досить багата історія й вони відомі людству ще з IV століття до н.е.
Сирники з вишнями, запечені під вершковим соусом
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1666
Ніби все просто, але саме завдяки запіканню ця знайома нам з дитинства страва набуває неймовірної ніжності, легкості та майже невагомості…
ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 2640
Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: