ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
24 Січня, 2020

ШВИДКІ СНІДАНКИ: Апельсинові сирники

2 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3883
Подавати апельсинові сирники теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням.
Подавати апельсинові сирники теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням. Фото: автора

Дуже смачні смаколики при мінімальних матеріальних, часових і фізичних затратах.

Сир і апельсин – це справжня симфонія смаку! Морква зовсім не відчувається, вона тут, швидше, для кольору, ну і для корисності. Дивовижний рецепт! Сирники запашні, яскраві і смачнючі. Мої домочадці  з'їли їх із задоволенням.

Інгредієнти:

250 г жирного домашнього сиру,

1 яйце,

5 ст. л. манки,

4-5 ст. л. цукру,

дрібка солі,

1 ч. л. розпушувача,

ванілін,

1 ст. л. меду,

3 ст. л. борошна,

2 морквини,

цедра апельсина.

Приготування:

У блендері змішати сир, яйце, розпушувач, манку, цукор, сіль, мед і ванілін.

Додати моркву (сиру!), натерту на дрібній тертці й цедру апельсина.

Все ретельно перемішати і всипати борошно (повинна вийти густа маса красивого помаранчевого кольору).

Далі я роблю так: ложкою набираю тісто й кладу його у лоточок із борошном.

Обкачую зі всіх сторін. Тоді дуже легко формувати сирнички. При цьому вони виходять ніжними і абсолютно не забитими.

Обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Викласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Подавати теплими зі сметаною, медом або будь-яким варенням.

Дуже смачно зі згущеним молоком.

швидкі сніданки, корисні сніданки, сир, сирники, оладки млинці та сирники, апельсинові сирники, морквяні сирники, морква, апельсини, домашній сир

Коментарі:

  Так  Ні, дякую