clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
31 Березня 2017 р. Крістіна 2415

Свеля (sveler) - пухкі норвежські млинці



Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву "паромні"

Інгредієнти:

3 яйця,

1 склянка цукру,

900 г кефіру,

4 ст. л. маргарину,

1 ч. л. соди,

0,5 ч. л. амонію,

800 г борошна.

Приготування:

Яйця перетерти з цукром, потім додати маргарин (перед додованням на водяній бані чи у мікрохвильовій печі розтопити) і кефір. Змішати борошно з содою та амонієм та додоати до отриманої маси. Все добре перемішати і смажити на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії. Можна пробувати і без, якщо з антипригарним покриттям.

Чудово смакують із варення та сметаною (спочатку варення, потім на верх трохи сметани), шоколадним кремом.

оладки млинці та сирники, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Картопляні оладки (польська кухня)
овочеві страви, оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Елена Ранілук 565
Страви, подібні до дерунів, популярні не лише в українській та білоруській, але й у багатьох інших національних кухнях буквально усіх континентів.
Печінкові оладки з вівсяними пластівцями
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 903
Приготування не займає багато часу, а результат радує – рідні змітають все, не залишивши на ранок жодного шматочка!
Наш рейтинг: п’ятірка млинців та оладок на будь-який смак та випадок
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1389
Поки не розпочався Великий піст, потіште своїх рідних смаколиками. Запасайтеся рецептами для Сирної седмиці, яка стартує вже 12 лютого!
Оладки дріжджові з яблуками
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1100
Цей рецепт дуже зручний тим, що замішати тісто можна звечора, а смажити оладки зранку.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: