ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

ПОСТИМО СМАЧНО: Салат із апельсинами, оливками та червоною цибулею

3 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 7392
. В салаті усього три інгредієнта, а багатство смаку не передати словами!
. В салаті усього три інгредієнта, а багатство смаку не передати словами! Фото: автора

Незвичайний кисло-солодко-солоний салатик із категорії «мої фаворити».

Коли ви спробуєте його, то одразу ж зрозумієте – готувати цю страву можна не лише в піст. Ніколи б не могла подумати, що поєднуватиму такі, здавалося б, непоєднувані продукти в салаті! Цибуля практично одразу ж маринується у соєвому соусі й апельсиновому соку, втрачає гіркоту, але при цьому залишається хрусткою. Вона чудово гармоніює як з апельсинами, так і з оливками. Тут усього три інгредієнта, а багатство смаку не передати словами! В салаті виходить багато соусу. Подавати можна до каш, картоплі або рису.

Інгредієнти:                                 

3-4 соковитих апельсина,

1 велика червона цибулина,

1 банка чорних маслин без кісточки,

соєвий соус,

оливкова олія,

суміш перців мелена,

дрібка цукру.

Приготування:

Апельсини почистити від шкірки (і від білих плівочок також), розділити на часточки (філірувати).

Сік, який виділився, не зливати, а покласти все разом у глибоку миску. Цибулю дрібно нарізати півкільцями.

Додати маслини.

Все змішати, полити соєвим соусом на смак та олією. Поперчити, присмачити цукром та дати постояти 10-15 хвилин. Розкласти порційно в тарілки. Можна прикрасити зеленню.

 

пісні страви, постимо смачно, салати, салат з апельсинами моливками та червоною цибулею, салати без майонезу, оливки, Великий піст, піст

Коментарі:

  Так  Ні, дякую