Гаряча тема:
- Війна
Коли ви спробуєте його, то одразу ж зрозумієте – готувати цю страву можна не лише в піст. Ніколи б не могла подумати, що поєднуватиму такі, здавалося б, непоєднувані продукти в салаті! Цибуля практично одразу ж маринується у соєвому соусі й апельсиновому соку, втрачає гіркоту, але при цьому залишається хрусткою. Вона чудово гармоніює як з апельсинами, так і з оливками. Тут усього три інгредієнта, а багатство смаку не передати словами! В салаті виходить багато соусу. Подавати можна до каш, картоплі або рису.
Інгредієнти:
3-4 соковитих апельсина,
1 велика червона цибулина,
1 банка чорних маслин без кісточки,
соєвий соус,
оливкова олія,
суміш перців мелена,
дрібка цукру.
Приготування:
Апельсини почистити від шкірки (і від білих плівочок також), розділити на часточки (філірувати).
Сік, який виділився, не зливати, а покласти все разом у глибоку миску. Цибулю дрібно нарізати півкільцями.
Додати маслини.
Все змішати, полити соєвим соусом на смак та олією. Поперчити, присмачити цукром та дати постояти 10-15 хвилин. Розкласти порційно в тарілки. Можна прикрасити зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: