ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

ПОСТИМО СМАЧНО: Картопляний салат із корейською морквою та горошком

5 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 11753
Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний салат.
Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний салат. Фото: автора

Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний.

Я дуже люблю картопляні салати, а конкретно цей – один із моїх улюблених. Моркву по-корейськи завжди готую сама, але якщо часу у вас обмаль, можете скористатися і магазинною. Поєднання всіх складових дуже вдале, але ніхто не забороняє вам експериментувати із заправкою і змінювати смак салату на свій розсуд.

Інгредієнти:

Для салату:

500 г картоплі (зварної в «мундирі»),

250 г моркви по-корейськи середньої гостроти,

0,5 банки консервованого горошку,

4-5 гілочок кропу.

Для заправки:

2 зубки часнику,

сіль, перець, коріандр мелений,

3 ст. л. олії (не рафінованої).

Приготування:

Відварити картоплю в «мундирі» до готовності. Приготувати моркву по-корейськи (або купити готову). З горошка зцідити маринад, викласти в миску.

Додати моркву по-корейськи.

Готову почищену картоплю в мундирі нарізати кубиками. Додати у салатницю. Зелень кропу подрібнити й також відправити до основних інгредієнтів.

Для заправки: подрібнити зубки часнику, додати трохи більше половини чайної ложки солі і 3 ст. л олії, поперчити та присачити коріандром. Перемішати виделкою до однорідного стану. Полити салат заправкою і перемішати.

 

пісні страви, постимо смачно, салати, салати без майонезу, Великий піст, піст, картопляний салат із корейською морквою та горошком, корейська морква

Коментарі:

  Так  Ні, дякую