clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
5 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3360

ПОСТИМО СМАЧНО: Картопляний салат із корейською морквою та горошком

Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний салат.
Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний салат. Фото: автора

Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний.

Я дуже люблю картопляні салати, а конкретно цей – один із моїх улюблених. Моркву по-корейськи завжди готую сама, але якщо часу у вас обмаль, можете скористатися і магазинною. Поєднання всіх складових дуже вдале, але ніхто не забороняє вам експериментувати із заправкою і змінювати смак салату на свій розсуд.

Інгредієнти:

Для салату:

500 г картоплі (зварної в «мундирі»),

250 г моркви по-корейськи середньої гостроти,

0,5 банки консервованого горошку,

4-5 гілочок кропу.

Для заправки:

2 зубки часнику,

сіль, перець, коріандр мелений,

3 ст. л. олії (не рафінованої).

Приготування:

Відварити картоплю в «мундирі» до готовності. Приготувати моркву по-корейськи (або купити готову). З горошка зцідити маринад, викласти в миску.

Додати моркву по-корейськи.

Готову почищену картоплю в мундирі нарізати кубиками. Додати у салатницю. Зелень кропу подрібнити й також відправити до основних інгредієнтів.

Для заправки: подрібнити зубки часнику, додати трохи більше половини чайної ложки солі і 3 ст. л олії, поперчити та присачити коріандром. Перемішати виделкою до однорідного стану. Полити салат заправкою і перемішати.

 

пісні страви, постимо смачно, салати, салати без майонезу, Великий піст, піст, картопляний салат із корейською морквою та горошком, корейська морква

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Здоров’я» з селерою, яблуком та ананасами
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2557
Страва настільки смачна і проста у приготуванні, що я настійно рекомендую вам спробувати її. А ще вона надзвичайно корисна!
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат із апельсинами, оливками та червоною цибулею
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3153
Незвичайний кисло-солодко-солоний салатик із категорії «мої фаворити».
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1877
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: