Гаряча тема:
- Війна
Я дуже люблю картопляні салати, а конкретно цей – один із моїх улюблених. Моркву по-корейськи завжди готую сама, але якщо часу у вас обмаль, можете скористатися і магазинною. Поєднання всіх складових дуже вдале, але ніхто не забороняє вам експериментувати із заправкою і змінювати смак салату на свій розсуд.
Інгредієнти:
Для салату:
500 г картоплі (зварної в «мундирі»),
250 г моркви по-корейськи середньої гостроти,
0,5 банки консервованого горошку,
4-5 гілочок кропу.
Для заправки:
2 зубки часнику,
сіль, перець, коріандр мелений,
3 ст. л. олії (не рафінованої).
Приготування:
Відварити картоплю в «мундирі» до готовності. Приготувати моркву по-корейськи (або купити готову). З горошка зцідити маринад, викласти в миску.
Додати моркву по-корейськи.
Готову почищену картоплю в мундирі нарізати кубиками. Додати у салатницю. Зелень кропу подрібнити й також відправити до основних інгредієнтів.
Для заправки: подрібнити зубки часнику, додати трохи більше половини чайної ложки солі і 3 ст. л олії, поперчити та присачити коріандром. Перемішати виделкою до однорідного стану. Полити салат заправкою і перемішати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: