clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1721

Пісні коржі з капустою на сковорідці від кухаря-аматора із Деражні Олександра Максимова

Такі палянички можна споживати замість хліба.
Такі палянички можна споживати замість хліба. Фото: з архіву Олександра Максимова

Дуже актуальна страва не лише під час посту

 

Інгредієнти:

Для тіста:

100 мл води,

200-250 г борошна,

дрібка солі.

Для начинки: 200-300 г капусти,

сіль, перець мелений,

сушені трави,

кріп (насіння) мелений,

олія.

Приготування:

Воду влити в ємність, додати сіль, поступово всипаючи борошно замісити еластичне тісто, розділити на чотири частини. Для начинки капусту нарізати дуже тонко й дрібно. Обсмажити капусту до м'якості, додати сіль, перець, кріп, сушені трави, перемішати. Начинку охолодити до кімнатної температури. На дошці присипаній борошном трохи розкачати одну частину тіста в невеликий не надто тонкий корж. Викласти 1 ст. л капусти, краї защіпнути. Паляничку перевернути швами донизу й обережно розкачати качалкою. Наколоти виделкою в декількох місцях, зайве борошно струсити й обсмажити з обох боків на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії. Обсмажені палянички викласти на паперовий рушник. Подавати, прикрасивши зеленню.

 

пісні страви, рецепт від шеф-кухаря, Максимов Олександр, піст, Великий піст, пісна трапеза, пісні коржі з капустою на сковорідці

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ПОСТИМО СМАЧНО: Картопляний салат із корейською морквою та горошком
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3222
Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 2586
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1739
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря кафе «Кінто» Олексія Випірайленко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1349
Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: