clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1962

Пісні коржі з капустою на сковорідці від кухаря-аматора із Деражні Олександра Максимова

Такі палянички можна споживати замість хліба.
Такі палянички можна споживати замість хліба. Фото: з архіву Олександра Максимова

Дуже актуальна страва не лише під час посту

 

Інгредієнти:

Для тіста:

100 мл води,

200-250 г борошна,

дрібка солі.

Для начинки: 200-300 г капусти,

сіль, перець мелений,

сушені трави,

кріп (насіння) мелений,

олія.

Приготування:

Воду влити в ємність, додати сіль, поступово всипаючи борошно замісити еластичне тісто, розділити на чотири частини. Для начинки капусту нарізати дуже тонко й дрібно. Обсмажити капусту до м'якості, додати сіль, перець, кріп, сушені трави, перемішати. Начинку охолодити до кімнатної температури. На дошці присипаній борошном трохи розкачати одну частину тіста в невеликий не надто тонкий корж. Викласти 1 ст. л капусти, краї защіпнути. Паляничку перевернути швами донизу й обережно розкачати качалкою. Наколоти виделкою в декількох місцях, зайве борошно струсити й обсмажити з обох боків на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії. Обсмажені палянички викласти на паперовий рушник. Подавати, прикрасивши зеленню.

 

пісні страви, рецепт від шеф-кухаря, Максимов Олександр, піст, Великий піст, пісна трапеза, пісні коржі з капустою на сковорідці

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря кафе «Кінто» Олексія Випірайленко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1538
Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.
ПОСТИМО СМАЧНО: Картопляний салат із корейською морквою та горошком
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3303
Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 2812
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
ПОСТИМО СМАЧНО: Капустяний салат із в'яленою журавлиною
салати, салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2573
Хрусткий, пікантний, малокалорійний і дуже смачний.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: