clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 2240

Маффіни з сиром та бананом

Маффінчики вийшли навіть кращими, ніж я очікувала. Дуже рекомендую!
Маффінчики вийшли навіть кращими, ніж я очікувала. Дуже рекомендую! Фото: автора

Дуже ніжні, смачні, ароматні, м'якенькі.

В моїй скарбничці вже є один варіант бананової випічки – Бананабред (банановий хліб). Тому сумнівів, що рецепт сподобається, навіть не мала. Проте маффінчики вийшли навіть кращими, ніж я очікувала. Дуже рекомендую!

Інгредієнти:       

150 г домашнього сиру,

120 г цукру,

2 яйця,

60 г вершкового масла,

120 г борошно,

2-3 банани,

жменя родзинок,

1 упаковка ваніліну,

1 ч. л. розпушувача.

Приготування:

Яйця збити з цукром в піну.

Сир і розм'якшене вершкове масло розтерти в чаші блендера.

Змішати збиті яйця із сирно-вершковою масою. Додати ванілін та розпушувач. Перемішати. Просіяти борошно, вимісити. Банан нарізати невеликими кубиками й додати до загальної маси, всипати родзинки й перемішати.

У формочки викласти тісто (я встановила спеціальні паперові формочки,

але можна просто змастити маслом; силіконові змащувати не потрібно).

Випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 35 хвилин.

Готові маффіни посипати цукровою пудрою.

 

кекси, солодка випічка, сирні маффіни з бананам, маффіни, бананова випічка, сирна випічка

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Постимо смачно: медові пісні кекси із чорносливом та горіхами
солодка випічка, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 10605
Рецепт настільки зручний та швидкий, що для «багаторазового використання» просто справжня знахідка!
Фінікові кекси за мотивами «бісквіт на окропі»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1195
Приготоване за цим рецептом тісто виходить завжди неймовірно пишним і «росте» в духовці наче на дріжджах.
Сирні капкейкі з ожиною – справжні маленькі крихітки-тортики
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1739
На смак ще кращі, ніж на вигляд!
Апельсиново-гарбузовий кекс з чорносливом — яскравий помаранчевий настрій для похмурого осіннього дня
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1749
Суперсмачна, ніжна та ароматна випічка, яка подобається навіть тим, хто гарбуз апріорі не їсть.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Світлана Яськова27.05.2017 19:06Мені досить часто надсилають фотозвіти приготованих за моїми рецептами страв у приватні повідомлення у соцмережах. Буває, що у моїх кулінарочок з'являються в процесі досить влучні експерменти та доцільні зауваження. Тому, заручившись їхньою згодою, буду публікувати фотоскріни цієї переписки під відповідними рецептами. Можливо комусь стане у нагоді досвід інших кулінарів-аматорів.