ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Липня, 2020

Маффіни з сиром та бананом

14 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4365
Маффінчики вийшли навіть кращими, ніж я очікувала. Дуже рекомендую!
Маффінчики вийшли навіть кращими, ніж я очікувала. Дуже рекомендую! Фото: автора

Дуже ніжні, смачні, ароматні, м'якенькі.

В моїй скарбничці вже є один варіант бананової випічки – Бананабред (банановий хліб). Тому сумнівів, що рецепт сподобається, навіть не мала. Проте маффінчики вийшли навіть кращими, ніж я очікувала. Дуже рекомендую!

Інгредієнти:       

150 г домашнього сиру,

120 г цукру,

2 яйця,

60 г вершкового масла,

120 г борошно,

2-3 банани,

жменя родзинок,

1 упаковка ваніліну,

1 ч. л. розпушувача.

Приготування:

Яйця збити з цукром в піну.

Сир і розм'якшене вершкове масло розтерти в чаші блендера.

Змішати збиті яйця із сирно-вершковою масою. Додати ванілін та розпушувач. Перемішати. Просіяти борошно, вимісити. Банан нарізати невеликими кубиками й додати до загальної маси, всипати родзинки й перемішати.

У формочки викласти тісто (я встановила спеціальні паперові формочки,

але можна просто змастити маслом; силіконові змащувати не потрібно).

Випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 35 хвилин.

Готові маффіни посипати цукровою пудрою.

 

кекси, солодка випічка, сирні маффіни з бананам, маффіни, бананова випічка, сирна випічка

Коментарі:

  Так  Ні, дякую