clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
16 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 2928

Рибний бюджетний пиріг нашвидкуруч

Смачний пиріг як у теплому, так і холодному вигляді.
Смачний пиріг як у теплому, так і холодному вигляді. Фото: автора

Коли за вікном весняна пора, хочеться ситної, але, у той же час, не дуже жирної страви.

Іноді не знаєш, що ж такого приготувати для сімейного обіду? Цей рибний пиріг настільки швидко готується, що ви самі здивуєтеся! Все дуже просто: тісто-консерва-тісто-кунжут-духовка. І — вуаля! Смачнюча ароматна страва у вас на столі.

Інгредієнти:

Для тіста:

1 склянка кефіру,

2 яйця,

1,5-2 склянки борошна,

3 ст. л. олії,

0,5 ч. л. солі,

перець, дрібка цукру.

Для начинки:

2 банки консерви скумбрія в маслі,

пучок зеленої цибулі,

кунжут та насіння льону.

Приготування:

Зі всіх інгредієнтів замісити тісто (консистенція має бути, як сметана).

Половину вилити в круглу форму, змащену маслом та присипану панірувальними сухарями (діаметр - 24 см).

Поверх покласти розім'яту скумбрію (олію попередньо злити), змішану із зеленою цибулею.

Зверху вилити залишки тіста й посипати кунжутом та насінням льону.

Випікати при 180°С протягом 30-40 хвилин.

Коли пиріг трішки охолоне – нарізати квадратиками.

Смачний як у теплому, так і холодному вигляді.

солона випічка, риба та морепродукти, рибний пиріг, консерва, скубмрія в олії, сардина в олії, пиріг з консервою, швидкий рибний пиріг нашвидкуруч, бюджетні страви, швидкі рецепти

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Закуска з оселедця в картопляних «стаканчиках»
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2907
Класичне поєднання, яке може стати прикрасою будь-якого святкового столу.
Оселедець у чайно-гірчичному соусі
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4016
Звісно, жирненький свіжий оселедчик смачний і сам по собі, але спробуйте замаринувати його в такий спосіб і він вмить зникне зі столу!
Сьомга з овочами на сковорідці (експрес-рецепт)
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1266
При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою.
РИБА ПО-ГРЕЦЬКИ — неймовірно смачна з нереально смачним соусом
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 6613
Потрапивши на стіл одного разу, ця страва назавжди стане однією з ваших улюблених!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: