ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рибний бюджетний пиріг нашвидкуруч

16 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 7402
Смачний пиріг як у теплому, так і холодному вигляді.
Смачний пиріг як у теплому, так і холодному вигляді. Фото: автора

Коли за вікном весняна пора, хочеться ситної, але, у той же час, не дуже жирної страви.

Іноді не знаєш, що ж такого приготувати для сімейного обіду? Цей рибний пиріг настільки швидко готується, що ви самі здивуєтеся! Все дуже просто: тісто-консерва-тісто-кунжут-духовка. І — вуаля! Смачнюча ароматна страва у вас на столі.

Інгредієнти:

Для тіста:

1 склянка кефіру,

2 яйця,

1,5-2 склянки борошна,

3 ст. л. олії,

0,5 ч. л. солі,

перець, дрібка цукру.

Для начинки:

2 банки консерви скумбрія в маслі,

пучок зеленої цибулі,

кунжут та насіння льону.

Приготування:

Зі всіх інгредієнтів замісити тісто (консистенція має бути, як сметана).

Половину вилити в круглу форму, змащену маслом та присипану панірувальними сухарями (діаметр - 24 см).

Поверх покласти розім'яту скумбрію (олію попередньо злити), змішану із зеленою цибулею.

Зверху вилити залишки тіста й посипати кунжутом та насінням льону.

Випікати при 180°С протягом 30-40 хвилин.

Коли пиріг трішки охолоне – нарізати квадратиками.

Смачний як у теплому, так і холодному вигляді.

солона випічка, риба та морепродукти, рибний пиріг, консерва, скубмрія в олії, сардина в олії, пиріг з консервою, швидкий рибний пиріг нашвидкуруч, бюджетні страви, швидкі рецепти

Коментарі:

  Так  Ні, дякую