Гаряча тема:
- Війна
Дуже сподобався цей метод видалення кісточки. Раніше я вивертала ніжку м’яском наверх, а шкірочкою всредину й відрубувала кісточку. Це в рази довше, ніж ця цікава «метода». Гомілки виходять дуже соковитими. І їсти їх приємно та зручно, оскільки жодної кісточки ви не зустрінете! Єдина порада – намагайтеся впихнути у «кишеньки» якнайбільше начинки. В готовій страві ви обов’язково її оціните.
Інгредієнти:
10 курячих гомілок,
200 г сиру сулугуні,
10 варених перепелиних яєчка,
кріп та зелена цибуля,
сіль, перець, карі, паприка,
1 ст. л. гірчиці,
2 ст. л. соєвого соусу,
3-4 ст. л. сметани,
100 г твердого сиру.
Приготування:
З гомілок потрібно витягнути кістку. Для цього потрібно підрізати шкіру й м'ясо з двох сторін гострим ножем. Потім просто зняти їх як панчоху, якщо потрібно, підрізаючи м'ясо від кістки (можливо, вперше це у вас і займе багато часу, але потім, коли навчитеся, будете це робити дуже швидко. У мене на обробку 10 гомілок йде максимум 10-15 хвилин).
Замаринувати гомілки у гірчиці, соєвому соусі, солі, перці, паприці та карі. Залишити на годинку-другу.
Для начинки: сир натерти на грубій тертці.
Яйця відварити й почистити.
Порізати на четверо. Зелень та цибулю подрібнити. Додати сметану й перемішати. Якщо потрібно підсолити й поперчити.
Начинити замариновані гомілки яєчно-сирним фаршем.
Щоб начинка не випала, закріпити зверху зубочисткою (я цього не роблю ніколи – все і так чудово зберігається в середині). Викласти фаршировані ніжки на деко.
Посипати зверху тертим твердим сиром. Запікати в духовці при 180°С до рум'яної скоринки (у мене йде 30-35 хвилин).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: