ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат «Божевільна редиска»

18 Квітня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4492
Результат здивував та приємно порадував. Так просто, але тааааак смачно!
Результат здивував та приємно порадував. Так просто, але тааааак смачно! Фото: автора

Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!

Дайкон доводилося мені і смажити, і тушкувати. Редьку зелену в лагман також додавала. А ось про редиску смажену я ніколи не чула. Та де там! Навіть і не уявляла собі, що таке можливо. Результат здивував та приємно порадував. Так просто, але тааааак смачно!

Інгредієнти:

10-15 редисок,

2 червоні цибулини,

мисочка сухариків (краще саморобних),

0,5 банки консервованої кукурудзи,

Соус:

4 ст. л. сметани,

1 ч. л. ніжної гірчиці,

1 ч. л. лимонного соку,

сіль, перець, цукор (за смаком),

хрін із буряком.

Приготування:

Спочатку зробити соус: змішати сметану, гірчицю, лимонний сік, сіль, перець та цукор. Додати хрін в пропорції 1: 4-1:5. Перемішати.

Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в оцті та цукрі.

Редиску нарізати часточками й обсмажити до прозорості й золотавого кольору.

Змішати в мисці редиску й цибулю. Додати кукурудзу.

Наприкінці додати сухарики.

Все перемішати.

Викладати на тарілку й щедро залити соусом.

салати, салати без майонезу, весняні салати, сухарики, консервована кукурудза, редиска

Коментарі:

  Так  Ні, дякую