Гаряча тема:
- Війна
Дайкон доводилося мені і смажити, і тушкувати. Редьку зелену в лагман також додавала. А ось про редиску смажену я ніколи не чула. Та де там! Навіть і не уявляла собі, що таке можливо. Результат здивував та приємно порадував. Так просто, але тааааак смачно!
Інгредієнти:
10-15 редисок,
2 червоні цибулини,
мисочка сухариків (краще саморобних),
0,5 банки консервованої кукурудзи,
Соус:
4 ст. л. сметани,
1 ч. л. ніжної гірчиці,
1 ч. л. лимонного соку,
сіль, перець, цукор (за смаком),
хрін із буряком.
Приготування:
Спочатку зробити соус: змішати сметану, гірчицю, лимонний сік, сіль, перець та цукор. Додати хрін в пропорції 1: 4-1:5. Перемішати.
Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в оцті та цукрі.
Редиску нарізати часточками й обсмажити до прозорості й золотавого кольору.
Змішати в мисці редиску й цибулю. Додати кукурудзу.
Наприкінці додати сухарики.
Все перемішати.
Викладати на тарілку й щедро залити соусом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: