clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
18 Квітня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1220

Салат «Божевільна редиска»

Результат здивував та приємно порадував. Так просто, але тааааак смачно!
Результат здивував та приємно порадував. Так просто, але тааааак смачно! Фото: автора

Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!

Дайкон доводилося мені і смажити, і тушкувати. Редьку зелену в лагман також додавала. А ось про редиску смажену я ніколи не чула. Та де там! Навіть і не уявляла собі, що таке можливо. Результат здивував та приємно порадував. Так просто, але тааааак смачно!

Інгредієнти:

10-15 редисок,

2 червоні цибулини,

мисочка сухариків (краще саморобних),

0,5 банки консервованої кукурудзи,

Соус:

4 ст. л. сметани,

1 ч. л. ніжної гірчиці,

1 ч. л. лимонного соку,

сіль, перець, цукор (за смаком),

хрін із буряком.

Приготування:

Спочатку зробити соус: змішати сметану, гірчицю, лимонний сік, сіль, перець та цукор. Додати хрін в пропорції 1: 4-1:5. Перемішати.

Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в оцті та цукрі.

Редиску нарізати часточками й обсмажити до прозорості й золотавого кольору.

Змішати в мисці редиску й цибулю. Додати кукурудзу.

Наприкінці додати сухарики.

Все перемішати.

Викладати на тарілку й щедро залити соусом.

салати, салати без майонезу, весняні салати, сухарики, консервована кукурудза, редиска

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат з морської капусти із курячим філе, огірком і кукурудзою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1146
Смачна, ситна та пікантна страва, яка урізноманітнить повсякденне меню.
ПОСТИМО СМАЧНО: Капустяний салат із в'яленою журавлиною
салати, салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2513
Хрусткий, пікантний, малокалорійний і дуже смачний.
Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3139
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4474
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Светлана Яськова24.04.2017 13:04Ось такий відеозвіт мені надіслали до рецепту. Не можу не поділитися, адже він реально крутий!