clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
31 Травня 2017 р. Вікторія 2338

Кекс з апельсином

Цей смаколик готується дуже просто й швидко!
Цей смаколик готується дуже просто й швидко!

Смачний сирний смаколик, який сподобається навіть вибагливим гурманам.

Головний плюс цього кексу - він дуже простий та швидкий у приготуванні.

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки борошна,
  • 3 яйця,
  • 250 г сиру,
  • 2 ст. л. сметани,
  • 1 склянка цукру,
  • 1 апельсин,
  • 2 ч. л. розпушувача,
  • 50 г вершкового масла (для змащування форми).

Приготування:

Цедру натерти на крупній тертці. Апельсин розділити на часточки.

Збити сир із цукром у блендері. Додати по одному яйця, ретельно перемішуючи.

Додати розпушувач та сметану. Змішати все до однорідної маси.

Всипати борошно й перемішати тісто. Наприкінці додати цедру апельсина. Знову ретельно перемішати. 

Змастити форму для випікання маслом. Розділити тісто навпіл. Одну половину викласти у форму. Зверху - дольки апельсина. Далі - другу половину тіста.

Випікати при 200 градусах приблизно годину (готовність перевірити сірником або зубочисткою).

Готовий кекс викласти на тарілку, після того, як він охолоне. 

Смакуйте з задоволенням самі та пригощайте близьких (якщо залишиться laughing ).

кекси, солодка випічка, рецепти від читачів, апельсин

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Пряний морквяний кекс із сирним кремом
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1422
Коли хочеться чогось смачненького, але в той же час корисного, цей рецепт в самий раз.
Ідеальний кекс на згущеному молоці з карамельною помадкою
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4359
Всім любителям цих казково смачних ласощів присвячується...
Сирні капкейкі з ожиною – справжні маленькі крихітки-тортики
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2093
На смак ще кращі, ніж на вигляд!
Апельсиново-гарбузовий кекс з чорносливом — яскравий помаранчевий настрій для похмурого осіннього дня
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2900
Суперсмачна, ніжна та ароматна випічка, яка подобається навіть тим, хто гарбуз апріорі не їсть.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 2:
Від: Світлана Яськова05.04.2018 14:06Здравствуйте! У рубриці "Гурман" досить проста форма для написання рецепту. "Спускаєтеся" у пункт "Рецепти від читачів" (під основним списком рецептів). Там є плашечка блакитного кольору "розмістити рецепт". Натискаєте на неї й має з’явитися вікно, в якому слід заповнити всі необхідні графки. Рядки з червоною зірочкою заповнюються в обов’язковому порядку. Не забудьте додати фото до рецепту та обрати відповідну рубрику (розташовується під заголовком)! Потім натискаєте "відправити". Рецепт надходить мені на модерацію. Тобто він не з’явиться у стрічці новин доти, поки я його не перегляну і не відкоригую. Пробуйте, у вас все обов’язково має вийти. Якщо будуть якісь проблеми, то пишіть мені на адресу: arta@ye.ua
05.04.2018 12:28Хочу поділитись з вами своїми рецептами, але не можу виставити їх на сайт. Допоможіть. Дякую.