Гаряча тема:
- Війна
Головний плюс цього кексу - він дуже простий та швидкий у приготуванні.
Інгредієнти:
Приготування:
Цедру натерти на крупній тертці. Апельсин розділити на часточки.
Збити сир із цукром у блендері. Додати по одному яйця, ретельно перемішуючи.
Додати розпушувач та сметану. Змішати все до однорідної маси.
Всипати борошно й перемішати тісто. Наприкінці додати цедру апельсина. Знову ретельно перемішати.
Змастити форму для випікання маслом. Розділити тісто навпіл. Одну половину викласти у форму. Зверху - дольки апельсина. Далі - другу половину тіста.
Випікати при 200 градусах приблизно годину (готовність перевірити сірником або зубочисткою).
Готовий кекс викласти на тарілку, після того, як він охолоне.
Смакуйте з задоволенням самі та пригощайте близьких (якщо залишиться ).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: