clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
31 Травня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1280

Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна

На зустрічі зі своїми шанувальниками Калінін запевнив, що в свої 45 років так молодо виглядає, оскільки правильно й смачно харчується.
На зустрічі зі своїми шанувальниками Калінін запевнив, що в свої 45 років так молодо виглядає, оскільки правильно й смачно харчується. Фото: з архіву Сергія Калініна

Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».

Його знають як постійного кулінарного експерта шоу «Все буде смачно» та «Все буде добре», гуру гастрономічного світу, експериментатора й кулінарного новатора, ресторанного критика тощо. А ще Калінін має власний блог, кулінарну школу та є автором понад 200 авторських рецептів! На зустрічі зі своїми шанувальниками він запевнив, що в свої 45 років так молодо виглядає, оскільки правильно й смачно харчується.

 

Інгредієнти:

50 г свіжих дріжджів,

1/2 склянки води (чи молока),

1/3 склянки рафінованої олії,

сіль, дрібка цукру,

цибулина,                    

борошно (скільки візьме).     

 

Приготування:

Нагріти духовку до 200ºС. Заквасити дріжджі у невеликій кількості води з дрібкою цукру (ретельно розмішати). Залишити до активного піноутворення. Цибулю нарізати півкільцями. Змішати в мисці всі рідкі інгредієнти — опару, олію, воду (молоко). Просіяти борошно з сіллю, додати цибулю, вимісити тісто (борошно додавати поступово). Сформувати маленькі булки, дати їм вистоятися 3-4 хвилини. Випікати протягом 15-20 хвилин і дати відпочити 30 хвилин. Такий рецепт можна доповнювати за своїм бажанням — додавати кунжут, насіння льону, висівки, сир тощо.

 

дріжджове тісто, дріжджова випічка, Калінін Сергій, рецепт від зірки, солона випічка, базовий хліб з цибулею, хліб, цибуля, Все буде смачно, МайстерШеф

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Батон, запечений із копченою грудинкою та сиром (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
закуски, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 844
або Як «реанімувати» черствий батон?
Ідеальне «правильне» тісто для піци
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2091
За цим рецептом піца виходить не гіршою, ніж у найкращих піцеріях.
Як приготувати смачні часникові крутони ?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1299
Ці хрумкі підсмажені в олії та вершковому маслі гріночки доповнять будь-який суп та додадуть смаку будь-якому салатику.
Ароматні салатні заправки від Сергія Калініна
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1159
Екс-суддя «МайстерШеф» та постійний кулінарний експерт передачі «Все буде смачно» поділився, як урізноманітнити смак звичайних салатів
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: