Гаряча тема:
- Війна
Його знають як постійного кулінарного експерта шоу «Все буде смачно» та «Все буде добре», гуру гастрономічного світу, експериментатора й кулінарного новатора, ресторанного критика тощо. А ще Калінін має власний блог, кулінарну школу та є автором понад 200 авторських рецептів! На зустрічі зі своїми шанувальниками він запевнив, що в свої 45 років так молодо виглядає, оскільки правильно й смачно харчується.
Інгредієнти:
50 г свіжих дріжджів,
1/2 склянки води (чи молока),
1/3 склянки рафінованої олії,
сіль, дрібка цукру,
цибулина,
борошно (скільки візьме).
Приготування:
Нагріти духовку до 200ºС. Заквасити дріжджі у невеликій кількості води з дрібкою цукру (ретельно розмішати). Залишити до активного піноутворення. Цибулю нарізати півкільцями. Змішати в мисці всі рідкі інгредієнти — опару, олію, воду (молоко). Просіяти борошно з сіллю, додати цибулю, вимісити тісто (борошно додавати поступово). Сформувати маленькі булки, дати їм вистоятися 3-4 хвилини. Випікати протягом 15-20 хвилин і дати відпочити 30 хвилин. Такий рецепт можна доповнювати за своїм бажанням — додавати кунжут, насіння льону, висівки, сир тощо.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: