ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
31 Березня, 2020

Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна

31 Травня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3723
На зустрічі зі своїми шанувальниками Калінін запевнив, що в свої 45 років так молодо виглядає, оскільки правильно й смачно харчується.
На зустрічі зі своїми шанувальниками Калінін запевнив, що в свої 45 років так молодо виглядає, оскільки правильно й смачно харчується. Фото: з архіву Сергія Калініна

Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».

Його знають як постійного кулінарного експерта шоу «Все буде смачно» та «Все буде добре», гуру гастрономічного світу, експериментатора й кулінарного новатора, ресторанного критика тощо. А ще Калінін має власний блог, кулінарну школу та є автором понад 200 авторських рецептів! На зустрічі зі своїми шанувальниками він запевнив, що в свої 45 років так молодо виглядає, оскільки правильно й смачно харчується.

 

Інгредієнти:

50 г свіжих дріжджів,

1/2 склянки води (чи молока),

1/3 склянки рафінованої олії,

сіль, дрібка цукру,

цибулина,                    

борошно (скільки візьме).     

 

Приготування:

Нагріти духовку до 200ºС. Заквасити дріжджі у невеликій кількості води з дрібкою цукру (ретельно розмішати). Залишити до активного піноутворення. Цибулю нарізати півкільцями. Змішати в мисці всі рідкі інгредієнти — опару, олію, воду (молоко). Просіяти борошно з сіллю, додати цибулю, вимісити тісто (борошно додавати поступово). Сформувати маленькі булки, дати їм вистоятися 3-4 хвилини. Випікати протягом 15-20 хвилин і дати відпочити 30 хвилин. Такий рецепт можна доповнювати за своїм бажанням — додавати кунжут, насіння льону, висівки, сир тощо.

 

дріжджове тісто, дріжджова випічка, Калінін Сергій, рецепт від зірки, солона випічка, базовий хліб з цибулею, хліб, цибуля, Все буде смачно, МайстерШеф

Коментарі:

  Так  Ні, дякую