Гаряча тема:
- Війна
Хочу запропонувати чудовий рецепт недорогого бісквітного смаколика. Я використовувала «мікс» полуничного, малинового та смородинового джемів, але як начинку можна брати густе повидло, варену згущенку, шоколад з горіхами, свіжі ягоди або сирну масу з родзинками. Рулет готується дуже швидко з мінімального набору продуктів. А виходить дуже смачним і ніжним.
Інгредієнти:
110 г борошна,
2 ч. л. розпушувача,
110 г цукру,
пакетик ваніліну,
4 яйця,
дрібка солі,
джем (близько 100-150 г),
100 г гіркого шоколаду,
50 г вершкового масла,
кокосова стружка.
Приготування:
В глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем, всипати сіль та ванілін. Яйця збити з цукром за допомогою вінчика до однорідного стану й додати суміш у борошно. Перемішати (консистенція тіста виходить не густа).
Деко встелити пергаментом, трішки змастити маслом. Духовку розігріти до 180ºС. Вилити тісто на деко й розрівняти тонким шаром.
Поставити в духовку й випікати 10 хвилин (тісто має вирости вдвічі). На стіл покласти листок пергаменту, швидко перевернути на нього бісквіт і зняти верхній пергамент, на якому пласт випікався.
Швидко викласти на бісквіт джем і рівномірно розмастити його.
Обережно згорнути рулет ще теплим (холодний бісквіт ламатиметься!) Потім повністю його охолодити.
Шоколад розтопити з вершковим маслом на водяній бані.
Нанести ганаш на рулет, посипати кокосовою стружкою і дати застигнути.
Перед подачею нарізати шматочками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: