clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
15 Червня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1390

Бісквітний рулет з джемом «Бюджетний»

Як начинку можна брати густе повидло, варену згущенку, шоколад з горіхами, свіжі ягоди або сирну масу з родзинками.
Як начинку можна брати густе повидло, варену згущенку, шоколад з горіхами, свіжі ягоди або сирну масу з родзинками. Фото: автора

Смаколик готується дуже швидко з мінімального набору продуктів.

Хочу запропонувати чудовий рецепт недорогого бісквітного смаколика. Я використовувала «мікс» полуничного, малинового та смородинового джемів, але як начинку можна брати густе повидло, варену згущенку, шоколад з горіхами, свіжі ягоди або сирну масу з родзинками. Рулет готується дуже швидко з мінімального набору продуктів. А виходить дуже смачним і ніжним.

Інгредієнти:

110 г борошна,

2 ч. л. розпушувача,

110 г цукру,

пакетик ваніліну,

4 яйця,

дрібка солі,

 джем (близько 100-150 г),

100 г гіркого шоколаду,

50 г вершкового масла,

кокосова стружка.

Приготування:

В глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем, всипати сіль та ванілін. Яйця збити з цукром за допомогою вінчика до однорідного стану й додати суміш у борошно. Перемішати (консистенція тіста виходить не густа).

Деко встелити пергаментом, трішки змастити маслом. Духовку розігріти до 180ºС. Вилити тісто на деко й розрівняти тонким шаром.

Поставити в духовку й випікати 10 хвилин (тісто має вирости вдвічі). На стіл покласти листок пергаменту, швидко перевернути на нього бісквіт і зняти верхній пергамент, на якому пласт випікався.

Швидко викласти на бісквіт джем і рівномірно розмастити його.

Обережно згорнути рулет ще теплим (холодний бісквіт ламатиметься!) Потім повністю його охолодити.

Шоколад розтопити з вершковим маслом на водяній бані.

Нанести ганаш на рулет, посипати кокосовою стружкою і дати застигнути.

Перед подачею нарізати шматочками.

штрудель, солодкі рулети, рулет, солодка випічка, бісквіт, бісквітний рулет з джемом бюджетний, бюджетна випічка, ганаш, джем, бісквітний рулет

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Віденський штрудель із вишнею — мінімум тіста, максимум начинки
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4675
Насправді тіста у цій випічці достатньо, але воно настільки тонке, що схоже на цигарковий папір.
Австрійський псевдо-штрудель у лаваші (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
солодка випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 3432
Виходить соковита й смачна начинка. А тісто — тонесеньке-тонесеньке!
Яблучне тістечко з шоколадно-сирним рулетом
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1758
Це смаколик «три в одному»: і пиріг, і рулет, і тістечко одночасно.
Шоколадний штрудель із грушами, мигдалем та родзинками
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1303
Знаменитий австрійський десерт, який завоював весь світ завдяки своєму неповторному смаку.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: