clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
15 Червня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 787

Бісквітний рулет з джемом «Бюджетний»

Як начинку можна брати густе повидло, варену згущенку, шоколад з горіхами, свіжі ягоди або сирну масу з родзинками.
Як начинку можна брати густе повидло, варену згущенку, шоколад з горіхами, свіжі ягоди або сирну масу з родзинками. Фото: автора

Смаколик готується дуже швидко з мінімального набору продуктів.

Хочу запропонувати чудовий рецепт недорогого бісквітного смаколика. Я використовувала «мікс» полуничного, малинового та смородинового джемів, але як начинку можна брати густе повидло, варену згущенку, шоколад з горіхами, свіжі ягоди або сирну масу з родзинками. Рулет готується дуже швидко з мінімального набору продуктів. А виходить дуже смачним і ніжним.

Інгредієнти:

110 г борошна,

2 ч. л. розпушувача,

110 г цукру,

пакетик ваніліну,

4 яйця,

дрібка солі,

 джем (близько 100-150 г),

100 г гіркого шоколаду,

50 г вершкового масла,

кокосова стружка.

Приготування:

В глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем, всипати сіль та ванілін. Яйця збити з цукром за допомогою вінчика до однорідного стану й додати суміш у борошно. Перемішати (консистенція тіста виходить не густа).

Деко встелити пергаментом, трішки змастити маслом. Духовку розігріти до 180ºС. Вилити тісто на деко й розрівняти тонким шаром.

Поставити в духовку й випікати 10 хвилин (тісто має вирости вдвічі). На стіл покласти листок пергаменту, швидко перевернути на нього бісквіт і зняти верхній пергамент, на якому пласт випікався.

Швидко викласти на бісквіт джем і рівномірно розмастити його.

Обережно згорнути рулет ще теплим (холодний бісквіт ламатиметься!) Потім повністю його охолодити.

Шоколад розтопити з вершковим маслом на водяній бані.

Нанести ганаш на рулет, посипати кокосовою стружкою і дати застигнути.

Перед подачею нарізати шматочками.

штрудель, солодкі рулети, рулет, солодка випічка, бісквіт, бісквітний рулет з джемом бюджетний, бюджетна випічка, ганаш, джем, бісквітний рулет

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Штрудель місяця: чи є у Хмельницькому пироги як у Відні?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6579
Намагалися з'ясовувати кореспонденти “Проскурівського телеграфу”, навідавшись у найвідоміші заклади громадського харчування, які випікають ці смаколики.
Яблучне тістечко з шоколадно-сирним рулетом
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1281
Це смаколик «три в одному»: і пиріг, і рулет, і тістечко одночасно.
Гарбузовий рулет із сирним кремом та бананами до Хелоуїну
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1318
Яскрава випічка для холодного похмурого дня.
Шоколадний штрудель із грушами, мигдалем та родзинками
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1061
Знаменитий австрійський десерт, який завоював весь світ завдяки своєму неповторному смаку.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: