clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
16 Червня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3630

Свинячі вушка по-корейськи

Готувати зі свинячих вушок недорого й дуже просто.
Готувати зі свинячих вушок недорого й дуже просто. Фото: автора

Я випробувала безліч варіантів цієї страви (дуже ми її любимо!). Проте цей, перевірений та доповнений мною рецепти, подобається найбільше.

Готувати зі свинячих вушок недорого й дуже просто. Головне, ретельно промити їх та зварити. А потім вже можна зробити багато різних смачних страв. Вушка по-корейськи — чудова закуска, яка пробуджує апетит!

Інгредієнти:                              

2 свинячих вушка,

5 морквин,

1 ст. л. рисового оцту (або білого винного),

1,5 ст. л. цукру,

1 ч. л. солі,

1 ст. л. соєвого соусу,

2 зубки часнику,

олія,

перець червоний гострий,

коріандр,

50 г кунжуту.

Приготування:

Свинячі вуха промити ретельно, наскільки це можливо, та варити в підсоленій воді з додаванням перцю горошком та лаврового листочка близько години.

Моркву натерти на спеціальній тертці для моркви по-корейськи (чим довша морква, тим кращі смужки у вас вийдуть).

Всипати сіль і цукор, добре розім'яти руками, поки морква не стане м'якшою і не пустить сік. Додати оцет, соєвий соус, коріандр, червоний перець, ще дрібку солі, вичавити часник. Все перемішати. Олію налити в сковорідку й сильно нагріти. Киплячу олію вилити в моркву, перемішати й поставити під прес хвилин на 20-30. Коли зваряться вуха, дати їм охолонути (обов'язково в бульйоні, у якому вони варилися!). Потім витягнути їх і дрібно нарізати соломкою (чим тонше, тим краще вони замаринуються).

Змішати вушка з морквою і поставити в холодильник на годину під прес. Довше стоять – краще замаринуються. При подачі посипати злегка обсмаженим кунжутом.

корейська кухня, по-корейськи, закуски, свинячі вушка по корейськи, свинячі вушка, корейська кухня, страви по корейськи, морква по корейськи, закуска

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Домашній оселедець, засолений із головою
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 770
Ця малосольна, ніжна та пряна рибка дасть фору будь-якому, навіть найсмачнішому оселедцю, купленому в магазині.
Камбала, смажена по-корейськи
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1039
Пікантність і соковитість... А все завдяки оригінальному маринаду.
Салат «Марсель» із чорносливом і корейською морквою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1621
Морква вдало поєднується з ніжною моцарелою, а нотку пікантності додає чорнослив та часник.
Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1827
В міру гостренький, пікантний, соковитий салатик, який можна готувати з будь-якого м’яса.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: