Гаряча тема:
- Війна
Баклажани — часті гості на нашому столі. Поділюся рецептом дуже цікавого салату-закуски з «синеньких», який приготує навіть новачок. Хе з баклажанів по-корейськи готується приблизно за тим же принципом, що й хе з риби, це й пояснює його назву.
Інгредієнти:
4 середніх баклажана,
2 червоні болгарські перці+1 жовтий,
2 білі цибулини,
велика морквина,
4 зубки часнику,
1 ст. л. солі,
1 ст. л. винного оцту,
1,5 ст. л. цукру,
суміш перців,
2 ст. л. олії (для смаження).
Приготування:
Баклажани нарізати соломкою (шкірочку не зрізати).
Посолити й залишити як мінімум на 8 годин.
Потім їх відтиснути й обсмажити на олії, додавши цукор.
Моркву нашаткувати соломкою.
Цибулю нарізати півкільцями, перець — соломкою, часник — вичавити.
Всі овочі додати досмажених баклажанів, заправити оцтом, перцем і перемішати.
Додати за бажанням — зелень. Все перемішати викласти в закритий посуд, залишити настоюватися протягом 12 годин у холодильнику.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: