ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)

17 Червня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 8946
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою. Фото: автора

Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.

Баклажани — часті гості на нашому столі. Поділюся рецептом дуже цікавого салату-закуски з «синеньких», який приготує навіть новачок. Хе з баклажанів по-корейськи готується приблизно за тим же принципом, що й хе з риби, це й пояснює його назву.

Інгредієнти:

4 середніх баклажана,

2 червоні болгарські перці+1 жовтий,

2 білі цибулини,

велика морквина,

4 зубки часнику,

1 ст. л. солі,

1 ст. л. винного оцту,

1,5 ст. л. цукру,

суміш перців,

2 ст. л. олії (для смаження).

Приготування:

Баклажани нарізати соломкою (шкірочку не зрізати).

Посолити й залишити як мінімум на 8 годин.

Потім їх відтиснути й обсмажити на олії, додавши цукор.

Моркву нашаткувати соломкою.

Цибулю нарізати півкільцями, перець — соломкою, часник — вичавити.

Всі овочі додати досмажених баклажанів, заправити оцтом, перцем і перемішати.

Додати за бажанням — зелень. Все перемішати викласти в закритий посуд, залишити настоюватися протягом 12 годин у холодильнику.

баклажани, по корейськи, салати, салати без майонезу, закуски, закуска, салат з баклажанів каді-хе, баклажани-хе, корейська кухня, страви по корейськи, страви по-корейськи, страви з баклажанів,

Коментарі:

  Так  Ні, дякую