clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
17 Червня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 2723

Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)

Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою. Фото: автора

Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.

Баклажани — часті гості на нашому столі. Поділюся рецептом дуже цікавого салату-закуски з «синеньких», який приготує навіть новачок. Хе з баклажанів по-корейськи готується приблизно за тим же принципом, що й хе з риби, це й пояснює його назву.

Інгредієнти:

4 середніх баклажана,

2 червоні болгарські перці+1 жовтий,

2 білі цибулини,

велика морквина,

4 зубки часнику,

1 ст. л. солі,

1 ст. л. винного оцту,

1,5 ст. л. цукру,

суміш перців,

2 ст. л. олії (для смаження).

Приготування:

Баклажани нарізати соломкою (шкірочку не зрізати).

Посолити й залишити як мінімум на 8 годин.

Потім їх відтиснути й обсмажити на олії, додавши цукор.

Моркву нашаткувати соломкою.

Цибулю нарізати півкільцями, перець — соломкою, часник — вичавити.

Всі овочі додати досмажених баклажанів, заправити оцтом, перцем і перемішати.

Додати за бажанням — зелень. Все перемішати викласти в закритий посуд, залишити настоюватися протягом 12 годин у холодильнику.

баклажани, по корейськи, салати, салати без майонезу, закуски, закуска, салат з баклажанів каді-хе, баклажани-хе, корейська кухня, страви по корейськи, страви по-корейськи, страви з баклажанів,

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячі шлуночки з баклажанами у вершково-сирному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1037
Легка страва для ситної смачної вечері чи обіду.
Рулетики з баклажанів, фаршировані овочевою начинкою
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2161
Рецепт смачної холодної закуски для свята та буднів.
Баклажани у вершково-сирному соусі
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1154
Ніжна, ароматна страва, яка надто смачна, щоб їсти її щодня.
Салат з баклажанів і корейської моркви в гарячій заливці
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1666
Ароматна а-ля корейська закуска, яка підходить для будь-якого меню.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: