Гаряча тема:
- Війна
З мінімальними витратами сил і продуктів ви отримуєте чудовий смаколик для приємного сімейного чаювання! Пиво не відчувається взагалі. Завдяки цьому хмільному напою текстура тіста стає багатошаровою і хрумкою. Якщо печиво розламати, то здається, що воно приготоване з листкового тіста.
Інгредієнти:
2 склянки борошна,
200 г вершкового масла,
0,5 склянки міцного пива,
дрібка солі,
пачка ваніліну,
цукор для посипання.
Склянка – 200 мл.
Приготування:
Посікти масло з борошном ножем на крихту. Потім трохи розтерти руками й всипати сіль, ванілін, влити пиво. Замісити м’яке еластичне тісто (воно дуже приємне на дотик й абсолютно не липне ані до рук, ані до столу). Скатати з нього кулю, загорнути в харчову плівку й прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Потім розділити на чотири частини і кожну розкачати в пласт завтовшки 3-4 мм. За допомогою формочок вирізати «печенюшки» (або просто нарізати тісто ромбиками за допомогою фігурного ножа).
Вмочити кожне печиво в цукор, щільно притиснувши. Деко встелити пергаментом, викласти на нього фігурки в цукрі (нічим змащувати пергамент не потрібно).
Випікати в духовці при 220°С приблизно 15-25 хвилин до зарум'янювання.
Охолодити та можна заварювати чай:)
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: