clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Червня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1013

Хрустке печиво на пиві - економ-варіант без яєць

Пиво не відчувається взагалі. Завдяки хмільному напою текстура тіста стає багатошаровою і хрумкою.
Пиво не відчувається взагалі. Завдяки хмільному напою текстура тіста стає багатошаровою і хрумкою. Фото: автора

Смачне, багатошарове та майже невагоме.

З мінімальними витратами сил і продуктів ви отримуєте чудовий смаколик для приємного сімейного чаювання! Пиво не відчувається взагалі. Завдяки цьому хмільному напою текстура тіста стає багатошаровою і хрумкою. Якщо печиво розламати, то здається, що воно приготоване з листкового тіста.

Інгредієнти:         

2 склянки борошна,

200 г вершкового масла,

0,5 склянки міцного пива,

дрібка солі,

пачка ваніліну,

цукор для посипання.

Склянка – 200 мл.

Приготування:

Посікти масло з борошном ножем на крихту. Потім трохи розтерти руками й всипати сіль, ванілін, влити пиво. Замісити м’яке еластичне тісто (воно дуже приємне на дотик й абсолютно не липне ані до рук, ані до столу). Скатати з нього кулю, загорнути в харчову плівку й прибрати в холодильник на 30 хвилин.

Потім розділити на чотири частини і кожну розкачати в пласт завтовшки 3-4 мм. За допомогою формочок вирізати «печенюшки» (або просто нарізати тісто ромбиками за допомогою фігурного ножа).

Вмочити кожне печиво в цукор, щільно притиснувши. Деко встелити пергаментом, викласти на нього фігурки в цукрі (нічим змащувати пергамент не потрібно).

Випікати в духовці при 220°С приблизно 15-25 хвилин до зарум'янювання.

Охолодити та можна заварювати чай:)

печиво, хрумке печиво на пиві, пиво, випічка на пиві, випічка до чаю, бюджетна випічка, печиво на пиві, випічка без яєць, кономна випічка, економне печиво, печиво без яєць

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печиво «Капучіно» з горішками та краплями шоколаду
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 924
Кавоманан присвячується! Чудовий розсипчастий смаколик із легким та ніжним ароматом улюбленого напою!
Смачне й хрумке печиво з кунжутом
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 1227
Нехитрий смаколик з приємним присмаком кунжутної халви. Але пекти його рекомендую тільки тим, кому подобається кунжут по-справжньому.
ФІЛБЕРТІНИ (Filbertines) - ароматне, розсипчасте, мега-горіхове печиво
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 1352
На кулінарних форумах пишуть, що воно зберігається при кімнатній температурі близько місяця.
Печиво «Силіконові губки» – дуже ніжне, буквально тане у роті!
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 1339
Смачніших печенюх в житті не їла! Фантастичне, оригінальне та неймовірно розсипчасте!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: