Гаряча тема:
- Війна
Ми з сином великі риболюби, тому я готую майже всі рибні страви, рецепти яких лиш потрапляють мені на очі. Цей варіант – дууууже смачний! Рибка просто тане в роті. А яка скоринка з картопляної сорочки… мммм! Одним словом – суперсмакота! В подібний спосіб я смажила тилапію та морський язик. Гадаю, смачними будуть мінтай і хек. У перший день картопляна скоринка дуже смачна й хрумтить, а на другий – стає м'якою (тому потрібно з'їдати все відразу!). Проте рибка все-одно залишається дуже смачною!
Інгредієнти:
1 кг риби (у мене нототенія),
лимонний сік,
сіль, перець.
Для кляру:
2 ст. л. сметани,
2 яйця,
2 ст. л. борошна (може знадобитися більше, дивіться на консистенцію тіста),
1-2 картоплини,
1 ч. л. гірчиці,
сіль, перець.
Приготування:
Будь-яку рибу (ми дуже любимо нототенію) нарізати порційними шматочками, скласти в миску, збризкати лимонним соком, посолити, поперчити й залишити на годину.
Приготувати кляр: сметану збити з яйцями та гірчицею, додати борошно. Посолити та поперчити.
Натерти в кляр на крупній тертці сиру картоплю.
Шматочок рибки вмочити в кляр, обкачати зі всіх боків і обсмажити в олії.
Подати з лимоном і бальзаміком.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: