clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Липня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 923

Котлети з фаршем, кабачками та сиром сулугуні

Котлетки виходять дуже соковитими та водночас ніжними. Смачні як в гарячому вигляді, так і в холодному.
Котлетки виходять дуже соковитими та водночас ніжними. Смачні як в гарячому вигляді, так і в холодному. Фото: автора

Рецепт простенький, а результат — смачненький.

Хочу запропонувати вам рецепт котлеток, швидких у приготуванні, але смачних, соковитих і корисних. У нас якраз дуже щедрий врожай цукіні видався, тому намагаюся їх «прилаштувати» скрізь.

Інгредієнти:

500 г фаршу (у мене свинина+курятина),

500 г кабачків,

2 яйця,

2-3 ст. л. манки (панірувальних сухарів або борошна),

50 г цибулі,

100 г сиру сулугуні,

2-3 зубки часнику,

мускатний горіх, паприка,

сіль, перець.

Приготування:

Кабачки натерти на тертці (зайву рідину можна прибрати старим перевіреним способом: відразу після того, як натрете їх, посоліть, перемішайте й через декілька хвилин можете відтиснути основну частину соку).

Додати фарш, яйця, натерту на дрібній тертці цибулю, вичавлений через прес часник, тертий сир та манку, сіль, перець та спеції.

Фарш ретельно перемішати й вибити (кабачки дають воду, тому, якщо він виходить рідким, можна додати ще кілька ложечок манки або панірувальних сухарів).

Мокрими руками сформувати невеликі котлетки й обсмажити їх на олії з обох боків на слабкому вогні до рум'яної скоринки.

Подавати з овочевим гарніром та зеленню.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: котлетки виходять дуже соковитими та водночас ніжними. Смачні як в гарячому вигляді, так і в холодному. Дуже смачно з соусом із часнику зелені та сметани.

 

А це мій Злодєйка мріє, що сервіровано саме для ньогоlaughing:

Шпійони не дрємлютьsurprised (один точно сховався за зубочисткамиlaughing):

котлети, м`ясо та субпродукти, котлети з фаршем, зрази, тюфтелі, тефтелі, кабачками та сиром сулугуні, страви з фаршу, страви з кабачків, сир сулугуні, кабачки, фарш

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Найніжніші котлетки по-гавайськи з кукурудзою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 975
Соковиті, малокалорійні, просто тануть у роті. На мій погляд — це ідеальна рецептура курячих котлеток.
Шведські тюфтелі – дуже ніжні, просто тануть у роті!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1411
Сметана – основна «фішка» фаршу.
НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Котлети по-стамбульськи в клярі із маленьким секретом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1188
Якщо ви хоча б одного разу спробуєте ці котлетки, то вони підкорять вас своїм ароматом і соковитістю назавжди.
Зрази «Пташине молоко» - соковиті та оригінальні котлетки із сюрпризом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 893
Ніжна сирно-яєчна начинка надає страві особливої родзинки.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: