Гаряча тема:
- Війна
Страву названо на честь італійської пасти, через свою схожість із цими популярними макаронними виробами. Кабачки набувають дуже цікавого смаку завдяки хмелі-сунелі. Загалом страва легка, некалорійна та готується дуже швидко. Для сімейної вечері підходить якнайкраще.
Інгредієнти:
2 середніх молодих кабачка,
2 морквини,
2-3 помідора,
1 велика цибулина,
сіль, суміш перців мелена,
1 ст. л. цукру,
хмелі-сунелі (обов'язково, без цієї спеції не буде відповідного смаку й аромату),
орегано й базилік сушені.
Приготування:
Нарізати кабачок овочечисткою довгенькими тонесенькими смужками (імітація папарделле).
Нарізати цибулю півкільцями, моркву — кружальцями. Помідори подрібнити крупними часточками. Обсмажити моркву та цибулю на оливковій олії.
Коли вони трішки спасеруються, додати кабачки.
Посолити й оцукрити, щоб виділився сік, і тушкувати (обсяг має зменшитися в двічі). Додати томати й готувати до готовності.
Наприкінці додати всі спеції та травки. Перемішати, протушкувати ще 5 хвилин і вимкнути вогонь.
Кабачки смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: