clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
10 Серпня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1038

Папарделле з кабачків або Кабачкова паста

Кабачки смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Кабачки смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді. Фото: автора

А-ля дачний варіант легкої овочевої страви, яка в спекотні дні стає справжньою знахідкою у меню.

Страву названо на честь італійської пасти, через свою схожість із цими популярними макаронними виробами. Кабачки набувають дуже цікавого смаку завдяки хмелі-сунелі. Загалом страва легка, некалорійна та готується дуже швидко. Для сімейної вечері підходить якнайкраще.

Інгредієнти:

2 середніх молодих кабачка,

2 морквини,

2-3 помідора,

1 велика цибулина,

сіль, суміш перців мелена,

1 ст. л. цукру,

хмелі-сунелі (обов'язково, без цієї спеції не буде відповідного смаку й аромату),

орегано й базилік сушені.

Приготування:

Нарізати кабачок овочечисткою довгенькими тонесенькими смужками (імітація папарделле).

Нарізати цибулю півкільцями, моркву — кружальцями. Помідори подрібнити крупними часточками. Обсмажити моркву та цибулю на оливковій олії.

Коли вони трішки спасеруються, додати кабачки.

Посолити й оцукрити, щоб виділився сік, і тушкувати (обсяг має зменшитися в двічі). Додати томати й готувати до готовності.

Наприкінці додати всі спеції та травки. Перемішати, протушкувати ще 5 хвилин і вимкнути вогонь.

Кабачки смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді.

 

кабачки, овочеві страви, пісні страви, страви з овочів, овочі, папарделле з кабачків, кабачкова паста, італійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Кабачковий суп-пюре із куркою та вершками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 891
Ніжний, вершковий, легкий супчик, із кремовою, ніби оксамитовою структурою.
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 936
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
«Швидкі» кабачки, мариновані з медом та зеленню
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1041
Пристойна закуска, яка готується на «раз-два-три».
Кабачки по-корейськи на зиму
домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2523
Ця закуска подобається всім без виключення, тому від всієї душі рекомендую вам скористатися цим дуже простим, але неймовірно смачним рецептом консервації.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: