clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
7 Вересня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 927

Рибне філе нашвидкуруч в сирно-сметанному соусі

Останнім часом я чатую на такі експрес-рецепти й цей став справжньою перлиною в скарбничці під назвою «швидко-смачно».
Останнім часом я чатую на такі експрес-рецепти й цей став справжньою перлиною в скарбничці під назвою «швидко-смачно». Фото: автора

Дуже смачна заливка для рибки! І готується страва за лічені хвилини!

За цим рецептом можна готувати будь-яку рибу – можна у вигляді філе, а можна просто шматочками. Головну скрипку у цій страві грає соус, який надає рибці особливого смаку та соковитості.

Інгредієнти:

700 г філе риби (у мене тиляпія),

сіль, суміш перців мелена,

мускатний горіх,

пажитнік (це основний компонент спеції карі, друга назва – шамбала).

Соус:

100 г сметани,

1-2 помідори,

200 г твердого сиру,

2-3 ч. л. гірчиці (у мене діжонська та ніжна американська навпіл),

1-2 зубки часнику,

зелень (круп, петрушка).

Приготування:

Рибу помити й порізати невеликими шматочками. Викласти в форму, змащену олією. Посипати сіллю, присмачити перцем та спеціями.

Приготувати соус: в блендері змішати сметану, гірчицю, помідори, зелень та часник.

Додати невеликий шматочок сиру.

Все ретельно збити до однорідності.

Залити приготовленим соусом рибне філе.

Запікати в духовці близько 30 хвилин при температурі 200ºС (про готовність вам розповість запах – дуже ароматний!).

Обов'язково покладіть на тарілочку шматочок лимону та листочок базиліку шпинату чи салату. Я ще полила густим бальзаміком.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: простий, швидкий та дуже зручний рецепт. Для мене він став справжнім подарунком. Оскільки є такі дні, коли катастрофічно не вистачає часу на приготування їжі. Але ж годувати своїх чоловіків треба щодня! Останнім часом я чатую на такі експрес-рецепти й цей став справжньою перлиною в скарбничці під назвою «швидко-смачно».

 

риба та морепродукти, тиляпія, риба, запечена риба, рибне філе нашвидкоруч, сметанно-сирний соус, рецепти з риби, другі страви з риби, риба в соусі

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Рибний бюджетний пиріг нашвидкуруч
риба та морепродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1868
Коли за вікном весняна пора, хочеться ситної, але, у той же час, не дуже жирної страви.
РИБА ПО-ГРЕЦЬКИ — неймовірно смачна з нереально смачним соусом
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4818
Потрапивши на стіл одного разу, ця страва назавжди стане однією з ваших улюблених!
Риба в кефірі на "овочевій подушці"
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1331
Досить цікавий і простий спосіб приготування, завдяки якому будь-яка, навіть сухувата «від природи» риба, виходить ніжною і соковитою.
Нототенія у гірчичному соусі по-фінськи
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 899
Рибка виходить дуже смачною, з приємним тонким ароматом. Гірчичний соус дарує їй додаткову соковитість і пікантний смак.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: