Гаряча тема:
- Війна
За цим рецептом можна готувати будь-яку рибу – можна у вигляді філе, а можна просто шматочками. Головну скрипку у цій страві грає соус, який надає рибці особливого смаку та соковитості.
Інгредієнти:
700 г філе риби (у мене тиляпія),
сіль, суміш перців мелена,
мускатний горіх,
пажитнік (це основний компонент спеції карі, друга назва – шамбала).
Соус:
100 г сметани,
1-2 помідори,
200 г твердого сиру,
2-3 ч. л. гірчиці (у мене діжонська та ніжна американська навпіл),
1-2 зубки часнику,
зелень (круп, петрушка).
Приготування:
Рибу помити й порізати невеликими шматочками. Викласти в форму, змащену олією. Посипати сіллю, присмачити перцем та спеціями.
Приготувати соус: в блендері змішати сметану, гірчицю, помідори, зелень та часник.
Додати невеликий шматочок сиру.
Все ретельно збити до однорідності.
Залити приготовленим соусом рибне філе.
Запікати в духовці близько 30 хвилин при температурі 200ºС (про готовність вам розповість запах – дуже ароматний!).
Обов'язково покладіть на тарілочку шматочок лимону та листочок базиліку шпинату чи салату. Я ще полила густим бальзаміком.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: простий, швидкий та дуже зручний рецепт. Для мене він став справжнім подарунком. Оскільки є такі дні, коли катастрофічно не вистачає часу на приготування їжі. Але ж годувати своїх чоловіків треба щодня! Останнім часом я чатую на такі експрес-рецепти й цей став справжньою перлиною в скарбничці під назвою «швидко-смачно».
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: