clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Жовтня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 936

Свинина під «Лисячою шубкою» з корейською морквою

Таку свининку не соромно і на святковий стіл поставити - гості обов’язково оцінять таку смакоту!
Таку свининку не соромно і на святковий стіл поставити - гості обов’язково оцінять таку смакоту! Фото: автора

Особливо це м’яско подобається чоловікам. Воно виходить дуже соковитим, оливки додають пікантності.

 

Таку свининку не соромно і на святковий стіл поставити - гості обовязково оцінять таку смакоту! В приготуванні немає нічого складного – потрібно викласти все шарами, а все інше за вас «доробить» духовка. Мені подобається, що жоден інгредієнт цієї страви не обсмажується. Це, безперечно, величезний плюс. І не замінюйте корейську моркву на свіжу! Мясо теж буде смачним, але втратить той самий, особливий смак.

Інгредієнти:

400-500 г свинячої вирізки,

150 г моркви по-корейськи (у мене власного приготування із кунжутом),

200 г сиру (у мене твердий «Нуар»),

100 г оливок,

100 мл сметани,

2 зубки часнику,

2 болгарських перчини,

декілька ложок американської ніжної гірчиці,

сіль, чорний перець, карі, мускатний горіх.

Приготування:

Форму для запікання змастити олією. М'ясо нарізати шматочками, як на відбивні. Злегка відбити. Часник вичавити через прес і натерти ним свинину. Скласти заготовку на деко й посипати сіллю, перцем та спеціями.

Зверху зробити сіточку з гірчиці.

Викласти нарізані кружальцями оливки.

Потім – смужки болгарського перцю.

Полити все сметаною.

Моркву по-корейськи слід приготувати хоча б за годину, щоб вона якслід замаринувалася (можете скористатися улюбленим рецептом, або ж придбати вже готову в магазині; я додаю – цукор, сіль, рисовий або яблучний оцет, олію, часник, спеції до моркви та кунжут).

Викласти «корейку» на сметану рівним шаром.

Зверху – сир на грубій тертці.

Запікати свинину в духовці при 180°С протягом 30-40 хвилин до розплавлювання та зарум’янюваня сиру.

Подавати з овочами.

Соусом, який утвориться в процесі запікання, можна поливати гарніри, адже він теж дуже смачний.

свинина, відбивні, м`ясо та субпродукти, свинина під лисячою шубкою, корейська морква, морква по-корейськи, страви зі свинини

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Кордон блю - м'ясний шніцель із начинкою з шинки і сиру
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1548
Історія кулінарії передбачає, що рецепт цієї смачної другої страви прийшов до нас зі швейцарської кухні.
М’ясо з виноградом — соковите, ніжне й пряне
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1142
Абсолютно немає солодкого смаку ягід, а соус взагалі запаморочливий.
Свинина зі сливами – приголомшливе смакове поєднання
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1416
Чудовий соус ідеально доповнює м’ясо!
Кишеньки зі свинини з начинкою із бринзи та зелені
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1279
Це один із варіантів приготування відбивних кишеньок зі свинини. Начинка з бринзи та зелень надає цій страві оригінальний смак.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: