Гаряча тема:
- Війна
Таку свининку не соромно і на святковий стіл поставити - гості обов’язково оцінять таку смакоту! В приготуванні немає нічого складного – потрібно викласти все шарами, а все інше за вас «доробить» духовка. Мені подобається, що жоден інгредієнт цієї страви не обсмажується. Це, безперечно, величезний плюс. І не замінюйте корейську моркву на свіжу! М’ясо теж буде смачним, але втратить той самий, особливий смак.
Інгредієнти:
400-500 г свинячої вирізки,
150 г моркви по-корейськи (у мене власного приготування із кунжутом),
200 г сиру (у мене твердий «Нуар»),
100 г оливок,
100 мл сметани,
2 зубки часнику,
2 болгарських перчини,
декілька ложок американської ніжної гірчиці,
сіль, чорний перець, карі, мускатний горіх.
Приготування:
Форму для запікання змастити олією. М'ясо нарізати шматочками, як на відбивні. Злегка відбити. Часник вичавити через прес і натерти ним свинину. Скласти заготовку на деко й посипати сіллю, перцем та спеціями.
Зверху зробити сіточку з гірчиці.
Викласти нарізані кружальцями оливки.
Потім – смужки болгарського перцю.
Полити все сметаною.
Моркву по-корейськи слід приготувати хоча б за годину, щоб вона якслід замаринувалася (можете скористатися улюбленим рецептом, або ж придбати вже готову в магазині; я додаю – цукор, сіль, рисовий або яблучний оцет, олію, часник, спеції до моркви та кунжут).
Викласти «корейку» на сметану рівним шаром.
Зверху – сир на грубій тертці.
Запікати свинину в духовці при 180°С протягом 30-40 хвилин до розплавлювання та зарум’янюваня сиру.
Подавати з овочами.
Соусом, який утвориться в процесі запікання, можна поливати гарніри, адже він теж дуже смачний.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: