Гаряча тема:
- Війна
Це одна з тих страв, які не тільки корисні, але ще й неодмінно смачні. Салат із серії «безмайонезних», що особисто мене неабияк потішило. Просто обожнюю смачні салатні заправки! Вони дають змогу відкритися всім інгредієнтам на повну силу. Майонез, натомість – «глушить» природний смак продуктів. Цікава особливість цього салату – до кінця застілля він стає ще смачнішим!
Інгредієнти:
1 банка червоної квасолі (у мене червона варена квасоля у воді із цукром та сіллю),
250 г курячого філе (можна також готувати з вареною телятиною),
1 середня червона цибулина,
2 болгарських перці (бажано різних кольорів,
половинка гострого перцю,
2-3 зубки часнику,
50 г волоських горіхів,
середній пучок кінзи,
мелений чорний перець,
хмелі-сунелі.
Для заправки:
3 ст. л. оливкової олії,
1-2 ст. л. білого винного оцту,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах.
Приготування:
Цибулю нарізати тонкими півкільцями та замаринувати її в заправці.
З болгарського перцю видалити насіння й нарізати соломкою або півкільцями.
Варену курятину подрібнити соломкою.
З гострого перцю також видалити насіння й дрібно-дрібно нарубати. Часник пропустити через часничницю. З банки квасолі злити воду й промити її (якщо у вас варена, то просто дати стекти воді).
Всі інгредієнти змішати, заправити заправкою із цибулею, додати нарізану кінзу, обсмажені й дрібно порубані волоські горіхи.
Присмачити чорним меленим перцем і хмелі-сунелі – за смаком.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: