Гаряча тема:
- Війна
Готується дуже просто й дуже швидко, адже всі інгредієнти не вимагають тривалої теплової обробки. За 30-35 хвилин можна приготувати чудову, навіть святкову вечерю. До речі, гостям рибку теж можна сміливо подавати, успіх я вам гарантую. Замість товстолоба можна взяти форель, коропа, судака, сома – будь-яку річкову рибу. Гриби теж беріть за смаком. У мене печериці. Проте лісові гриби і пахнуть краще, і на смак, мені здається, цікавіші.
Інгредієнти:
Тушка товстолоба (1,5-2 кг),
кукурудзяне борошно (для панірування),
300-500 г грибів,
2 великі цибулини,
сіль, перець,
коріандр,
лимонний сік,
100 г м’якого плавленого сиру (типу «Янтар»),
200 мл жирних вершків.
Приготування:
Рибу почистити, випатрати, помити, відрізати голову, хвостові й бічні плавники, а потім обережно розрізати повздовж, відділяючи філе. Трохи присолити, поперчити, збризкати соком лимона, приправити коріандром і залишити маринуватися на годину. Потім запанірувати в кукурудзяному борошні й обсмажити на олії до золотавої скоринки. Скласти в каструлю.
Цибулю нарізати кільцями й обсмажити на олії до напівпрозорості.
Печериці нарізати пластинами, додати до цибулі й тушкувати до готовності (якщо буде багато рідини з грибів, зачекати до повного її випаровування).
Додати до грибів сир й зачекати доти, поки він не розплавиться.
Влити вершки й тушкувати все разом 10 хвилин.
Залити рибу соусом та тушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин.
Подавати з лимоном.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: