Гаряча тема:
- Війна
Продовжую ділитися незвичайними цікавими смаками інгредієнтів у стравах. Пропоную приготувати смачний салатик, який готується дуже швидко, а з'їдається ще швидше. Солодкість хурми, ніжність сиру моцарелла і пряно-медова заправка чудово поєднуються в цій страві.
Інгредієнти:
1 велика хурма (я брала корольок, оскільки у ньому немає терпкості),
2 болгарські перця (жовтий та червоний),
250 г вареного курячого філе,
125 г моцарелли,
половинка червоної цибулини,
100 г маслин.
Для заправки:
1 ч. л. меду,
1 ст. л. білого винного оцту,
2 ст. л. оливкової олії,
сухий базилік,
морська сіль,
суміш перців мелена.
Приготування:
Змішати оцет, мед, сіль, базилік і перець. Потроху влити оливкову олію, добре збиваючи заправку вінчиком, поки не вийде густа емульсія. Залишити настоюватися протягом 15-20 хвилин. Хурму нарізати крупно (в довільній формі). Додати маслини.
Варену курку подрібнити соломкою (я варила її з овочами – селерою, морквою та цибулею), перець – на півкільцями чи теж соломкою.
Цибулю подрібнити півкільцями (можна влити трішки заправки й перемішати, щоб із неї вийшла гіркота). Додати шматочки моцарелли.
Полити заправкою. Все ретельно перемішати та залишити настоюватися 10 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: