Гаряча тема:
- Війна
В умовах виробництва шоколад готують із використанням понад 10-ти компонентів, нагрівають, розріджують, довго змішують, а вже потім розливають у формочки й відправляють охолоджуватися. В домашніх умовах повторити цей процес неможливо, та це й не потрібно! Ви можете використовувати для цього лише три-чотири основних інгредієнта, а всілякі ароматизатори та консерванти вам і не потрібні! Такий натурпродукт набагато корисніший, ніж його магазинний аналог! Крім того, завжди можна додати ті компоненти, які подобаються саме вам. Домашній шоколад – це ще й економно. Адже нерідко ці ласощі додають у тісто, крем, глазур тощо. Приготувавши його власноруч, можна значно зменшити собівартість багатьох смаколиків.
Інгредієнти:
50 г вершкового масла,
1 ст. л. цукру,
3 ст. л. вершків,
5 ст. л. якісного какао (з гіркою),
Приготування:
Розтопити вершкове масло, додати до нього цукор, влити теплі вершки.
Всипати какао. Можна влити декілька ложок рому або бренд (за бажанням).
Суміш поставити на водяну баню й безперервно мішати вінчиком до того моменту, поки суміш не стане однорідною, глянсовою та не загусне.
Такий шоколад вже готовий до використання, ним можна поливати торт чи додавати в тісто.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: