clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
10 Лютого 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 2762

Німецький маковий сирник

Німецький маковий сирник - це неймовірно смачний десерт, який варто спробувати хоча б раз у житті.
Німецький маковий сирник - це неймовірно смачний десерт, який варто спробувати хоча б раз у житті. Фото: автора

Високий, апетитний, великий, ніжний і просто мега маковий! З чашкою гарячого шоколаду – справжня спокуса!

Мені завжди у випічці подобалося поєднання ніжних та хрустких текстур, а в цьому сирнику вони ну просто фантастичні! Пиріг нагадує велику сирну запіканку в пісочному кошику. Німецький маковий сирник - це неймовірно смачний десерт, який варто спробувати хоча б раз у житті. По-перше, такі інгредієнти, як сир і мак, дуже корисні для організму. По-друге, смаколик готується настільки просто, що навіть починаюча господиня може здивувати ним своїх рідних та близьких. Час приготування цього десерту - півтори години. Але я переконана, що з'їсте ви його набагато швидше!

ІНГРЕДІЄНТИ:

Тісто:

300 г борошна,

120 г вершкового масла,

100 г цукру,

ваніліні.

Начинка:

750 мл молока,

150 г цукру,

50 г вершкового масла,

250 г сиру,

1 яйце,

150 г меленого маку (у мене готова макова начинка),

150 г манної крупи,

ванілін.

Форма діаметром – 24 см.

ПРИГОТУВАННЯ:

Розтерти в крихту борошно, холодне вершкове масло й цукор з ваніліном. Половину цієї суміші скласти на дно роз’ємної форми, утрамбувати руками й поставити в холодильник.

У великій каструлі змішати молоко, цукор, ванілін і масло для начинки, довести до кипіння. Додати мак і манку, перемішати й дати постояти 10 хвилин. Вийде густа як сметана маса.

Сир перетерти у млинку разом із яйцем (або пропустити крізь сито).

Додати суміш у макову масу й перемішати.

Викласти начинку на охолоджене тісто.

Зверху посипати крихтою, яка залишилася, розрівняти.

Випікати в духовці протягом години при 180°С. Дістати з форми лише після повного охолодження.

чізкейк, сирник, солодка випічка, німецький маковий сирник, мак, домашній сир, пісочне тісто, німецька кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Сирник «Кокосові хмаринки» - смачні галицькі традиції
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 10297
Львівський сирник — легкий і ніжний десерт, без якого не можна собі уявити жодної кав`ярні Львова.
Англійська паска на основі великодніх хрестових булочок
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 70
Тісто надзвичайно пухке й ароматне, з яскраво вираженою ноткою кориці та апельсинової цедри.
Сирник «Капучіно» — антидепресант по-львівськи
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3985
Цей смаколик під час випічки пахне на весь дім, створюючи ту саму неповторну атмосферу домашнього затишку, притаманну кав’ярням Львова.
Тістечко «Королівський мармур», або Вдосконалена угорська ватрушка
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 3086
Смаколик за консистенцією та смаком дуже нагадує ніжнійший сирник або ж чізкейк. А за зовнішнім виглядом не поступається багатьом тортам!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: