Гаряча тема:
- Війна
Готую такі рублені котлетки, обсмажені до рум'яної скоринки, давно. При цьому, час від часу змінюю складові – роблю їх зі свинини, телятини, індичатини… Можна додавати помідори або твердий сир. Виходить завжди смачно та ощадно, оскільки з невеличкої порції котлеток виходить дуже багато. Мінімум часу, мінімум зусиль - готувати їх одне задоволення! Вони також ідеально підходять для сендвічів, гамбургерів і швидких перекусів.
Інгредієнти:
2 курячі грудки,
4-5 цибулин (використовую солодку білу),
4 яйця,
100 мл сметани,
2-3 зубки часнику,
сіль, дрібка цукру,
суміш перців мелена,
карі та куркума,
сухий орегано.
Приготування:
Курячі грудки дрібно-дрібно порізати ножем.
Цибулю подрібнити маленьким кубиком, злегка присолити й пом'яти руками.
Додати яйця. Приправити спеціями, сіллю, цукром та травами.
Влити сметану.
Ретельно все перемішати, щоб всі компоненти «подружилися» (маса буде густуватою, але у руки її не візьмеш, вона більше нагадує тісто для оладок).
Викладати столовою ложкою на сковорідку з олією і смажити з обох боків до зарум’янюваня.
Викладати котлетки-оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Скласти в каструлю.
Подавати з гірчицею або будь-яким іншим соусом на ваш смак.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо готуєте січеники зі свинини чи телятини, можна потім їх трішки протушкувати в казанку з додаванням півсклянки води, щоб вони стали ще ніжнішими. Курячі й індичачі січеники можна подавати одразу ж.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: