clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
6 Квітня 2018 р. Ірина К. 1555

Маково-вишневий рулет (без дріжджів)

Такий рулет смачний, не дорогий, готується швидко й легко!
Такий рулет смачний, не дорогий, готується швидко й легко!

Легко! Швидко! Бюджетно!

Інгредієнти (на 1 рулет):

1 яйце (для змащування рулета),

125 г борошна,

65 г сиру (домашнього),

1 чайна ложка порошку до печива (розпушувача),

20 г цукрової пудри (2 чайні ложки),

40 мл молока,

35 мл олії (1,5 столові ложки),

140-200 г готової макової начинки (сухої),

дрібка солі,

жменька морожених/свіжих вишень (можна замінити на родзинки).

Спосіб приготування:

1) Сир перетерти через сито. Додати молоко + олію.

2) Змішати борошно + сіль + розпушувач тіста + цукрова пудра. З’єднати рідкі та сухі інгредієнти. Замісити тісто.

3) Макову начинку залити 100 мл окропу. Настояти 15 хвилин.

4) Розкачати тісто (не тонко!).

5) Краї тіста змастити яйцем.

6) Викласти запарену водою макову начинку і вишні (мак викладати не до самих країв тіста).

7) Деко злегка змастити олією. Верх маківника змастити яйцем.

8) Випікати при 180 градусах (30-45 хв.).

9) Після випічки притрусити цукровою пудрою.

 

рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Кекс з апельсином
солодка випічка, рецепти від читачів
Вікторія 2354
Смачний сирний смаколик, який сподобається навіть вибагливим гурманам.
Млинцевий пиріг з сиром та грибами + рецепт млинців за бабусиним рецептом.
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Марина Клімова 4556
Млинці виходять тоненькі, еластичні, не рвуться, не надто масні, просто ідеальні.
Свеля (sveler) - пухкі норвежські млинці
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Крістіна 2750
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву "паромні"
Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 2551
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: