clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Квітня 2018 р. Роксана Галушка 956

Гострі курячі сердечка по-мексиканськи



Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.

Порадуйте свого чоловіка або компанію друзів, цією незвичною закускою, яка обов'язково всім сподобається, і можливо в подальшому стане вашою фірмовою стравою.

Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, цибулина, велика морквина, 3 зубки часнику, по 50 г замороженої кукурудзи та зеленого горошку (можна консервованих), гострий перчик чилі, велика болгарська перчина, 100 г замороженої спаржевої квасолі, декілька суцвіть броколі, сіль, червоний мелений перець, карі та паприка.

Приготування:
Курячі сердечка ретельно промити в проточній прохолодній воді, обережно зчистити з них плівочку й зрізати все зайве. Кожне сердечко розрізати поздовж надвоє. Обсушити, замаринувати в спеціях та солі й обсмажити на олії. Наприкінці приготування додати часник та дрібно нарізаний перчик чилі.
Окремо підсмажити моркву, нарізану соломкою, та цибулю — кільцями. Коли овочі трішки спасеруються, додати кільця болгарського перцю та дрібні суцвіття броколі, ретельно перемішати. Готувати 10 хвилин. Потім додати заморожені горошок, кукурудзу та спаржеву квасолю. Посолити, приправити паприкою та гострим перцем. Готувати до готовності всіх овочів.
Потім до готових сердечок додати пасеровані овочі, просмажити все разом 10-15 хвилин і подати в порційній сковродіці.

м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печеня з курки із молодою квасолею і баклажанами
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 493
Дуже проста й смачна страва, при цьому без грама картоплі!
Човники з кабачків за рецептом шеф-кухаря медіа-корпорації «Є»
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 473
Це не лише красива, але й нереально смачна, соковита та корисна страва!
Варена куряча грудка для салатів за 5 хвилин
м`ясо та субпродукти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 384
З цим рецептом ви забудете про те, що філе курятини може бути прісним та сухим!
Домашня курка в горіховому соусі – соковита та м’яка
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 521
Якщо раніше з домашньої, вирощеної без «хімії», птиці ви варили лише холодець чи бульйон, вважаючи її жорсткою, то вам неодмінно варто спробувати цей рецепт!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: