clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Квітня 2018 р. Роксана Галушка 1210

Гострі курячі сердечка по-мексиканськи



Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.

Порадуйте свого чоловіка або компанію друзів, цією незвичною закускою, яка обов'язково всім сподобається, і можливо в подальшому стане вашою фірмовою стравою.

Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, цибулина, велика морквина, 3 зубки часнику, по 50 г замороженої кукурудзи та зеленого горошку (можна консервованих), гострий перчик чилі, велика болгарська перчина, 100 г замороженої спаржевої квасолі, декілька суцвіть броколі, сіль, червоний мелений перець, карі та паприка.

Приготування:
Курячі сердечка ретельно промити в проточній прохолодній воді, обережно зчистити з них плівочку й зрізати все зайве. Кожне сердечко розрізати поздовж надвоє. Обсушити, замаринувати в спеціях та солі й обсмажити на олії. Наприкінці приготування додати часник та дрібно нарізаний перчик чилі.
Окремо підсмажити моркву, нарізану соломкою, та цибулю — кільцями. Коли овочі трішки спасеруються, додати кільця болгарського перцю та дрібні суцвіття броколі, ретельно перемішати. Готувати 10 хвилин. Потім додати заморожені горошок, кукурудзу та спаржеву квасолю. Посолити, приправити паприкою та гострим перцем. Готувати до готовності всіх овочів.
Потім до готових сердечок додати пасеровані овочі, просмажити все разом 10-15 хвилин і подати в порційній сковродіці.

м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Домашня шаурма з куркою
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 668
Це чудова страва для початку дня — вона смачна, швидко готується, а головне, ви можете бути впевненими в її якості.
Печінкові оладки з вівсяними пластівцями
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 797
Приготування не займає багато часу, а результат радує – рідні змітають все, не залишивши на ранок жодного шматочка!
Телятина з яблуками та корицею по-кавкаськи
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анна Снатковіч 135
Приготовану в такий спосіб телятину готувати дуже просто, натомість вона зможе прикрасити будь-який стіл.
Качка з яблуками та картоплею, запечена в «рукаві»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1155
Ароматна, ніжна, соковита, зі скоринкою. Птиця, приготована в такий спосіб, – це дуже смачно!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: