clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Квітня 2018 р. Роксана Галушка 1355

Гострі курячі сердечка по-мексиканськи



Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.

Порадуйте свого чоловіка або компанію друзів, цією незвичною закускою, яка обов'язково всім сподобається, і можливо в подальшому стане вашою фірмовою стравою.

Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, цибулина, велика морквина, 3 зубки часнику, по 50 г замороженої кукурудзи та зеленого горошку (можна консервованих), гострий перчик чилі, велика болгарська перчина, 100 г замороженої спаржевої квасолі, декілька суцвіть броколі, сіль, червоний мелений перець, карі та паприка.

Приготування:
Курячі сердечка ретельно промити в проточній прохолодній воді, обережно зчистити з них плівочку й зрізати все зайве. Кожне сердечко розрізати поздовж надвоє. Обсушити, замаринувати в спеціях та солі й обсмажити на олії. Наприкінці приготування додати часник та дрібно нарізаний перчик чилі.
Окремо підсмажити моркву, нарізану соломкою, та цибулю — кільцями. Коли овочі трішки спасеруються, додати кільця болгарського перцю та дрібні суцвіття броколі, ретельно перемішати. Готувати 10 хвилин. Потім додати заморожені горошок, кукурудзу та спаржеву квасолю. Посолити, приправити паприкою та гострим перцем. Готувати до готовності всіх овочів.
Потім до готових сердечок додати пасеровані овочі, просмажити все разом 10-15 хвилин і подати в порційній сковродіці.

м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячий холодець, який завжди застигає без желатину
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1112
Цей сімейний рецепт перевірений роками, він передавався у нашій родині з покоління в покоління!
Рублені печінкові котлети
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 556
З цієї кількості субпродуктів виходить повна середня каструлька готових м’якеньких та неймовірно ніжних котлеток!
Курячі гомілки в цитрусово-медовій глазурі з морквою та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 392
Такий варіант приготування курятини набагато корисніший, ніж обсмажування на сковорідці. А ще він набагато смачніший!
М’ясо по-гавайськи з ананасами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 532
Чи готують таку страву на Гаваях, я не знаю. Але якщо гавайці цього не роблять, то багато втрачають!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: