ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
6 Квітня, 2020

Гострі курячі сердечка по-мексиканськи

13 Квітня 2018 р. Роксана Галушка Гурман 1981


Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.

Порадуйте свого чоловіка або компанію друзів, цією незвичною закускою, яка обов'язково всім сподобається, і можливо в подальшому стане вашою фірмовою стравою.

Інгредієнти:
500 г курячих сердечок, цибулина, велика морквина, 3 зубки часнику, по 50 г замороженої кукурудзи та зеленого горошку (можна консервованих), гострий перчик чилі, велика болгарська перчина, 100 г замороженої спаржевої квасолі, декілька суцвіть броколі, сіль, червоний мелений перець, карі та паприка.

Приготування:
Курячі сердечка ретельно промити в проточній прохолодній воді, обережно зчистити з них плівочку й зрізати все зайве. Кожне сердечко розрізати поздовж надвоє. Обсушити, замаринувати в спеціях та солі й обсмажити на олії. Наприкінці приготування додати часник та дрібно нарізаний перчик чилі.
Окремо підсмажити моркву, нарізану соломкою, та цибулю — кільцями. Коли овочі трішки спасеруються, додати кільця болгарського перцю та дрібні суцвіття броколі, ретельно перемішати. Готувати 10 хвилин. Потім додати заморожені горошок, кукурудзу та спаржеву квасолю. Посолити, приправити паприкою та гострим перцем. Готувати до готовності всіх овочів.
Потім до готових сердечок додати пасеровані овочі, просмажити все разом 10-15 хвилин і подати в порційній сковродіці.

м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую