Гаряча тема:
- Війна
Іноді не знаєш, що б такого приготувати для сімейного обіду. Коли за вікном майже літо, хочеться смачної, але, в той же час, не дуже жирної страви. Цей рибний пиріг настільки швидко готується, що ви самі здивуєтеся! Все дуже просто: тісто-консерви-тісто-кунжут-духовка. І — вуаля! Смачнючий цікавий пиріг у вас на столі.
Інгредієнти:
Для тіста:
1 склянка кефіру,
2 яйця,
1,5-2 склянки борошна,
3 ст. л. рафінованої олії,
0,5 ч. л. солі,
мелений перець,
дрібка цукру.
Для начинки:
2 банки консерви скумбрія в олії,
пучок зеленої цибулі.
Для посипання:
кунжут та насіння льону.
Приготування:
Зі всіх інгредієнтів замісити тісто (консистенція має бути, як сметана).
Половину вилити в сковорідку (у мене роз’ємна форма), змащену маслом та притрушену панірувальними сухарями.
Зверху викласти розім'яту скумбрію (олію з бляшанки попередньо злити), змішану із подрібненою зеленою цибулею.
Поверх консерви вилити залишки тіста. Посипати кунжутом та насінням льону.
Випікати при 180°С 30-40 хвилин.
Дати трішки охолонути й нарізати квадратиками.
Пиріг чудово смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: