clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
12 Травня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 553

Рибний бюджетний пиріг нашвидкуруч

Пиріг чудово смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Пиріг чудово смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді. Фото: автора

Настільки легко готується, що ви самі здивуєтеся!

Іноді не знаєш, що б такого приготувати для сімейного обіду. Коли за вікном майже літо, хочеться смачної, але, в той же час, не дуже жирної страви. Цей рибний пиріг настільки швидко готується, що ви самі здивуєтеся! Все дуже просто: тісто-консерви-тісто-кунжут-духовка. І — вуаля! Смачнючий цікавий пиріг у вас на столі.

Інгредієнти:

Для тіста:

1 склянка кефіру,

2 яйця,

1,5-2 склянки борошна,

3 ст. л. рафінованої олії,

0,5 ч. л. солі,

мелений перець,

дрібка цукру.

Для начинки:

2 банки консерви скумбрія в олії,

пучок зеленої цибулі.

Для посипання:

кунжут та насіння льону.

Приготування:

Зі всіх інгредієнтів замісити тісто (консистенція має бути, як сметана).

Половину вилити в сковорідку (у мене роз’ємна форма), змащену маслом та притрушену панірувальними сухарями.

Зверху викласти розім'яту скумбрію (олію з бляшанки попередньо злити), змішану із подрібненою зеленою цибулею.

Поверх консерви вилити залишки тіста. Посипати кунжутом та насінням льону.

Випікати при 180°С 30-40 хвилин.

Дати трішки охолонути й нарізати квадратиками.

Пиріг чудово смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.

солона випічка, риба та морепродукти, рибний пиріг, пиріг з консерви, консерва, бюджетна випічка

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Піци-равлики з листкового тіста – експрес-метод приготування
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2067
Дуже швидкий і смачний рецепт, за яким страву можна готувати з різними начинками.
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 656
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 1881
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Піца-кальцоне «Золота рибка» – традиційний склад на новий лад
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1430
Приготувати смачну піцу в домашніх умовах цілком реально. І хоча вона не буде пахнути піччю, і «точно такою ж самою, як у Неаполі» теж не буде, проте вийде неодмінно класною! Навіть кращою, ніж у багатьох піцеріях.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: