Гаряча тема:
- Війна
Такий спосіб приготування забезпечує неймовірну м’якість курячим шлункам. Їх можна буквально губами їсти! А ще ця страва хороша тим, що на виході у вас буде багато смачнющої підливки, яку можна використовувати для будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
1 кг курячих шлунків,
1 велика цибулина,
1 велика морквина,
1 середній корінь селери,
1 болгарський перець (у мене заморожений),
150 г зеленого горошку (у мене заморожений, але можна й консервований),
200 г спаржевої квасолі (використовувала заморожену),
200 мл вершків (брала жирністю 30%, але можна й 15-20%),
сіль, суміш перців мелена,
паприка, куркума,
3-4 зубки часнику.
Приготування:
Шлуночки ретельно помити, зачистити та нарізати половинками. Подрібнити кубиками цибулю, моркву, селеру. Перець нарізати смужками, часник — пластинками, спаржеву квасолю — навпіл.
Шлуночки обсмажити на олії до напівготовності, напочатку приготування — посолити, поперчити та присмачити спеціями.
Додати нарізану селеру й ретельно перемішати.
Наступний інгредієнт — морква.
Через декілька хвилин додати цибулю, перемішати.
Коли вона стане прозорою, додати перець та спаржеву квасолю.
Перемішати й смажити все разом протягом 3 хвилин. Наприкінці додати часник та зелений горошок.
За бажанням присмачити дрібкою цукру. Тушкувати все разом, періодично помішуючи (воду додавати не потрібно, оскільки шлуночки та заморожені овочі самі починають пускати сік). Налити вершки та перемішати.
Накрити сковорідку кришкою та тушкувати близько 20 хвилин.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: страва користується в нашій родині великою популярністю. Вона не лише смачна та корисна, але ще й бюджетна, оскільки субпродукти коштують в рази дешевше, ніж м’ясо. Добре смакує як із гречкою, так із рисом і картопляним пюре. Наразі у нас спагеті! Підливка виходить чудова!
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: