ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат «Північний» із печінкою тріски та корейською морквою

24 Травня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4334
Весь секрет салату — в правильній послідовності викладання шарів на тарілку.
Весь секрет салату — в правильній послідовності викладання шарів на тарілку. Фото: автора

Ніжний, соковитий, всі інгредієнти чудово доповнюють одне одного.

Цей багатошаровий салатик поєднує в собі овочі й рибу, що надає йому дивовижного смаку. І головне — він не містить жодної краплі майонезу! Що важливо для салатів із печінки тріски, адже цей продукт сам по собі дуже жирний та калорійний.

Інгредієнти:

Банка печінки тріски (у мене 190 г),

200 г корейської моркви (у мене домашня),

3-4 зварені круто яйця,

150 г твердого сиру.

Приготування:

Весь секрет салату — в правильній послідовності викладання шарів на тарілку. Лише так всі вони просочаться та «потоваришують» між собою.

1-й шар: корейська морква.

2-й шар: натерті на дрібній тертці яйця.

3-й шар: печінка тріски, розім'ята виделкою без рідини.

4-й шар: натертий на дрібній тертці сир.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: прикрасьте салат зверху корейською морквою або на ваш смак. Я нічим зверху не прикрашаю. Мені подобається, коли салатик ніби припорошений зверху сніжком. Тоді він повністю виправдовує свою назву.

салати без майонезу, салати, салат, салат північний, салат з печінкою тріски, риба та морепродукти, печінка тріки, страви з печінки тріски, корейська морква

Коментарі:

  Так  Ні, дякую