Гаряча тема:
- Війна
Цей багатошаровий салатик поєднує в собі овочі й рибу, що надає йому дивовижного смаку. І головне — він не містить жодної краплі майонезу! Що важливо для салатів із печінки тріски, адже цей продукт сам по собі дуже жирний та калорійний.
Інгредієнти:
Банка печінки тріски (у мене 190 г),
200 г корейської моркви (у мене домашня),
3-4 зварені круто яйця,
150 г твердого сиру.
Приготування:
Весь секрет салату — в правильній послідовності викладання шарів на тарілку. Лише так всі вони просочаться та «потоваришують» між собою.
1-й шар: корейська морква.
2-й шар: натерті на дрібній тертці яйця.
3-й шар: печінка тріски, розім'ята виделкою без рідини.
4-й шар: натертий на дрібній тертці сир.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: прикрасьте салат зверху корейською морквою або на ваш смак. Я нічим зверху не прикрашаю. Мені подобається, коли салатик ніби припорошений зверху сніжком. Тоді він повністю виправдовує свою назву.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: