Гаряча тема:
- Війна
В соєвому сирі тофу багато білка та майже немає жирів і вуглеводів, він ідеально засвоюється шлунком. Саме тому його так цінують вегани, вегетаріанці, спортсмени та люди, які сидять на дієті. Крім того, тофу має нейтральний смак, завдяки чому ідеально поєднується з будь-якими продуктами. Салати з ним — це здоров'я і гармонія смаку.
Інгредієнти:
2 курячих філе,
1 банка консервованої кукурудзи,
1 банка консервованої червоної квасолі (у мене молода заморожена, а потім відварена),
1 середній солодкий перець (бажано зелений – з ним красивіше),
150 г соєвого сиру тофу (якщо не любите або не знайшли тофу, можна спробувати салат із адигейським сиром),
1 середня цибулина, кріп.
Заправка:
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. білого винного оцту,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах,
1 ст. л. рідкого меду,
2 зубки часнику,
орегано,
суміш перців, сіль.
Приготування:
Філе курки помити й відварити, нарізати кубиками, соломкою або просто нарвати соломкою.
З кукурудзи відцідити рідину. Відварену квасолю охолодити.
Солодкий перець почистити, помити й нарізати півкільцями.
Сир тофу – великими кубиками.
Цибулю – півкільцями. Подрібнити кріп.
Для заправки: змішати оцет, олію, гірчицю, рідкий мед, товчений часник, сіль, орегано та перець і залишити на 30 хвилин.
У миску викласти курку, кукурудзу, червону квасолю, зелений перець, сир, зелень кропу, цибулю й полити все заправкою.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: для домашньої вечері в сімейному колі салатик можна готувати в одному великому салатнику, а для святкового застілля його можна подавати порційно у високих бокалах.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: