Гаряча тема:
- Війна
Хочу запропонувати дуже цікаві м’ясні рулетики, які завжди будуть доречними на святковому столі. Курятина виходить соковитою та злегка солодкуватою. А завдяки вершкам рулетики м'якенькі-м'якесенькі.
Інгредієнти:
2 курячі грудки,
4 твердих груші (це обов'язково, м’які не підійдуть!),
2 цибулини,
ніжна гірчиця,
сіль,
суміш перців мелена,
карі,
куркума,
паприка,
150 г твердого сиру,
100 г вершків (у мене 15%).
Приготування:
Куряче філе нарізати як на відбивні й відбити молоточком. М'ясо змастити тоненьким шаром гірчиці, посолити, приправити спеціями. Залишити маринуватися на півгодини.
Начинка: порізати дрібно цибулю, трохи обсмажити на олії, туди ж додати груші (нарізані дрібними кубиками), прогріти поки не випарується зайва рідина.
На один бік м'яса викласти начинку.
Загорнути рулетики й щільно один до одного скласти у форму або сковорідку (вони не розгортаються, тому сколювати зубочистками не має потреби).
Якщо залишилася начинка — викласти її зверху. Залити все вершками й поставити випікатися в духовку.
Спочатку при 220°С на 10-15 хвилин (прикрити зверху фольгою), а потім зменшити температуру до 180ºС і прибирати фольгу. Довести до готовності ще протягом 20-25 хвилин. Наприкінці посипати тертим сиром і розплавити його в духовці, запікаючи до рум’яної скоринки.
Подавати страву гарячою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: