Гаряча тема:
- Війна
Рагу виходить трохи солодкуватим за рахунок моркви, кукурудзи та кориці. При цьому характерна гострота мексиканської кухні теж присутня. Окрема перевага рагу — велика кількість томатної гостро-солодкою підливи.
Інгредієнти:
500 г курячого філе,
5 помідор,
3 солодкі болгарські перці,
1 гірка перчина чилі,
2 морквини,
350 г консервованої кукурудзи (у мене заморожена),
2 цибулини,
сіль,
олія,
кориця,
2 зубки часнику,
сушена паприка,
маленький стручок перцю чилі,
куркума та карі.
Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями й покласти на розігріту з олією сковорідку. Трохи обсмажити на невеликому вогні. Моркву нарізати соломкою й додати до цибулі.
Солодкий перець почистити від насіння, нарізати півкільцями.
Помідори — четвертинками, перець чилі подрібнити. Додати підготовлені перець та помідори до овочів, які обсмажуються. Трішки потушкувати й всипати кукурудзу (якщо використовується консервована, то необхідно попередньо злити рідину).
На цьому етапі необхідно вичавити часник, додати перець чилі, посолити страву й додати спеції (я кладу по 0,5 ч. л. кориці, сушеної паприки, сушених мелених томатів коріандр).
Куряче філе нарізати смужками довільної форми, посипати карі та куркумою й обсмажити на олії до золотавого кольору.
Додати курку до овочів. Ретельно перемішати, щоб шматочки філе «потонули» в овочевому соусі. Після цього тушкувати рагу близько 10 хвилин.
Подавати рагу гарячим.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: