Гаряча тема:
- Війна
Натуральна свіжість на будь-який смак! Ніякого жиру та зайвих калорій! Ніяких перемішувань і крижинок! Ідеальний смак, колір і консистенція! Це однозначно найсмачніше морозиво, яке я куштувала!
Інгредієнти (все умовно, можна коригувати на свій смак):
0,5 склянки заморожених ягід або фруктів (чорна смородина, вишня, полуниця, шовковиця, агрус, ківі, апельсин, лимон, абрикос, персик),
0,5 склянки молока (або йогурту, кефіру, вершків, ряжанки, сметани, води, соку тощо),
2-3 ст. л. згущеного молока (або цукру, меду, сиропу, словом будь-якого підсолоджувача),
кориця чи ванілін (за бажанням).
Приготування:
У блендер-чопер засипати заморожену ягоду (приблизно до половини чаші). Залити молоком (щоб всі ягоди були вкриті). Додати згущене молоко або інший підсолоджувач.
Збити суміш у декілька імпульсів до однорідності (якщо буде сильно гуснути, влити ще трохи молока й ще раз збити; якщо суміш зарідка – додати трохи ягід).
В ідеалі повинна вийти еластична паста, яка в чаші блендера легко перемішується. Розкласти морозиво в креманки, прикрасити листочками меліси чи м’яти та ягідками.
Можна полити будь-яким топінгом чи розтопленим шоколадом.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо приготували морозиво, але з'їсти не змогли чи не встигаєте, немає приводу для паніки. Просто перекладіть готовий сорбет у контейнер і покладіть у морозильну камеру. Коли захочеться поласувати смачненьким, дістанете контейнер із холодильника й трохи прогрієте в мікрохвильовій печі в режимі «розморожування». Або при кімнатній температурі 15 хвилин.
А це полуничне морозиво з морозильної камери (07.07.18 р.):
І абрикосовий смак (11.07.18 Р.):
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: