Гаряча тема:
- Війна
Готувала нашвидкуруч, а вийшло дуже навіть цікаве поєднання. Спаржева квасоля з м'ясним фаршем та селерою виходить смачною, апетитною, ситною і може вважатися повноцінною самостійною стравою з нотками азіатської кухні. Фарш для приготування можна використовувати будь-який, але найкраще підходить суміш свинячого з телятиною.
Інгредієнти:
500 г м'ясного фаршу (в мене свинина навпіл із телятиною),
600 г спаржевої стручкової квасолі (можна використовувати навіть заморожену),
2 невеличкі цибулини,
1 велика морквина,
половина кореня селери,
2 ст. л. соєвого соусу,
3 зубки часнику,
2-3 ст. л. олії для смаження,
сіль,
суміш перців мелена,
паприка, карі.
Приготування:
Цибулю, моркву та селеру почистити, нарізати кубиками. Стручки квасолі розрізати навпіл, видаливши «хвостики», викласти на сковорідку з розігрітою олією (заморожену не розморожувати!), накрити кришкою і тушкувати протягом декількох хвилин. Потім кришку зняти й готувати до повного випаровування рідини.
Додати корінь селери та моркву.
Через декілька хвилин — цибулю. Готувати до повної готовності овочів.
На іншій сковорідці злегка підсмажити подрібнений часник, додати фарш і готувати до напівготовності. Посолити, приправити спеціями, влити соєвий соус і тушкувати все разом ще хвилин 10-15.
У готовий фарш викласти тушковані овочі, перемішати, потримати на маленькому вогні ще декілька хвилин і вимкнути плиту.
Подавати страву гарячою, оздобивши зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: