clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
25 Червня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 1079

Спаржева квасоля а-ля по-флотськи

Спаржева квасоля з м'ясним фаршем та селерою виходить смачною, апетитною, ситною і може вважатися повноцінною самостійною стравою з нотками азіатської кухні.
Спаржева квасоля з м'ясним фаршем та селерою виходить смачною, апетитною, ситною і може вважатися повноцінною самостійною стравою з нотками азіатської кухні. Фото: автора

Це чудова страва для сімейного обіду-вечері.

Готувала нашвидкуруч, а вийшло дуже навіть цікаве поєднання. Спаржева квасоля з м'ясним фаршем та селерою виходить смачною, апетитною, ситною і може вважатися повноцінною самостійною стравою з нотками азіатської кухні. Фарш для приготування можна використовувати будь-який, але найкраще підходить суміш свинячого з телятиною.

Інгредієнти:

500 г м'ясного фаршу (в мене свинина навпіл із телятиною),

600 г спаржевої стручкової квасолі (можна використовувати навіть заморожену),

2 невеличкі цибулини,

1 велика морквина,

половина кореня селери,

2 ст. л. соєвого соусу,

3 зубки часнику,

2-3 ст. л. олії для смаження,

сіль,

суміш перців мелена,

паприка, карі.

Приготування:

Цибулю, моркву та селеру почистити, нарізати кубиками. Стручки квасолі розрізати навпіл, видаливши «хвостики», викласти на сковорідку з розігрітою олією (заморожену не розморожувати!), накрити кришкою і тушкувати протягом декількох хвилин. Потім кришку зняти й готувати до повного випаровування рідини.

Додати корінь селери та моркву.

Через декілька хвилин — цибулю. Готувати до повної готовності овочів.

На іншій сковорідці злегка підсмажити подрібнений часник, додати фарш і готувати до напівготовності. Посолити, приправити спеціями, влити соєвий соус і тушкувати все разом ще хвилин 10-15.

У готовий фарш викласти тушковані овочі, перемішати, потримати на маленькому вогні ще декілька хвилин і вимкнути плиту.

Подавати страву гарячою, оздобивши зеленню.

квасоля, спаржева квасоля, м`ясо та субпродукти, овочі, страви з овочів, овочеві страви, страви з фаршу, фарш, спаржева квасоля по флотськи

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Паста пенне з тунцем, спаржевою квасолею та зеленим горошком
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1583
Один із найулюбленіших форматів макаронів всього італійського півострова.
Стручкова квасоля по-корейськи — відразу ж стає улюбленою!
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2220
Зі смаженою куркою або м'ясом — просто пальчики оближеш!
Салат «Моя фантазія» з курятиною, спаржевою квасолею та помідорами
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1410
Рецепт цього салатика виник в моїй голові абсолютно спонтанно. Я просто змішала продукти, які знайшлися в моєму холодильнику. Результат порадував. Салат вийшов легким та смачним, з приємною гірчично-горіховою ноткою рукколи.
Курячі гомілки в цитрусово-медовій глазурі з морквою та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 370
Такий варіант приготування курятини набагато корисніший, ніж обсмажування на сковорідці. А ще він набагато смачніший!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: