clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Червня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 430

Теплий салат зі спаржевої квасолі з яйцями

Салат простий, невибагливий, проте дуже смачний.
Салат простий, невибагливий, проте дуже смачний. Фото: автора

Простий, невибагливий, проте дуже смачний.

І найголовніше, цей салатик без майонезу! Сметанний соус чудово гармоніює зі спаржевою квасолею, надаючи їй цікавого смаку.

Інгредієнти:

500 г зеленої квасолі (можна замороженої),

5 яйця,

2 цибулини,

2-3 зубки часнику,

1 ст. л. вершкового масла,

1 ст. л. сметани,

1 ч. л. гірчиці (я брала «Європейську» не міцну),

1 ч. л. лимонного соку,

суміш перців мелена,

сіль, дрібка цукру,

сушений майоран (за бажанням).

Приготування:

Відварити яйця й залити їх холодною водою. Почистити й нарізати кубиками.

Цибулю нарізати півкільцями. Розігріти в сковорідці вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю. Коли вона стане прозорою, додати зелену квасолю, нарізану часточками й обсмажити її протягом 5 хвилин, помішуючи. Посолити, поперчити, додати цукор та майоран.

Вичавити часник, влити сметану, гірчицю та лимонний сік. Готувати все разом ще 5 хвилин.

Перекласти смажену квасолю в салатник, додати яйця та перемішати.

Подавати салат теплим.

салати без майонезу, салати, салат, салат зі спаржі та яєць, спаржева квасоля, сметанний соус

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Постимо смачно: салат із пекінської капусти з апельсином
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2174
Чудовий варіант для пісного застілля. Страва підходить і тим, хто турбується про свою фігуру й прагне схуднути.
Салат «Оксамитовий смак» із фетою, буряком та апельсином
салати
Світлана ЯСЬКОВА 840
Він легкий, свіжий та соковитий. Все у ньому гармонійно, нічого зайвого!
Салат «Бергамо» з пекінкою, салямі, кукурудзою та грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 837
Ніжний, легкий та божевільно смачний!
Салат «Північний» із печінкою тріски та корейською морквою
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 773
Ніжний, соковитий, всі інгредієнти чудово доповнюють одне одного.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: