Гаряча тема:
- Війна
І найголовніше, цей салатик без майонезу! Сметанний соус чудово гармоніює зі спаржевою квасолею, надаючи їй цікавого смаку.
Інгредієнти:
500 г зеленої квасолі (можна замороженої),
5 яйця,
2 цибулини,
2-3 зубки часнику,
1 ст. л. вершкового масла,
1 ст. л. сметани,
1 ч. л. гірчиці (я брала «Європейську» не міцну),
1 ч. л. лимонного соку,
суміш перців мелена,
сіль, дрібка цукру,
сушений майоран (за бажанням).
Приготування:
Відварити яйця й залити їх холодною водою. Почистити й нарізати кубиками.
Цибулю нарізати півкільцями. Розігріти в сковорідці вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю. Коли вона стане прозорою, додати зелену квасолю, нарізану часточками й обсмажити її протягом 5 хвилин, помішуючи. Посолити, поперчити, додати цукор та майоран.
Вичавити часник, влити сметану, гірчицю та лимонний сік. Готувати все разом ще 5 хвилин.
Перекласти смажену квасолю в салатник, додати яйця та перемішати.
Подавати салат теплим.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: