clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Червня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 752

Реберця з грибами у вершковому соусі

Дуже смачне та ніжне м’ясо! Воно просто саме відстає від кісточки, а соус ідеально доповнює смак свинини.
Дуже смачне та ніжне м’ясо! Воно просто саме відстає від кісточки, а соус ідеально доповнює смак свинини. Фото: автора

Дуже смачне та ніжне м’ясо! Воно просто саме відстає від кісточки, а соус ідеально доповнює смак свинини.

Я брала заморожені білі гриби та підберезники, але, гадаю, що страва чудово смакуватиме і з печерицями, і з гливами.

Інгредієнти:

500 г свинячих реберець,

50 мл соєвого соусу,

50 мл червоного сухого вина,

суміш перців,

чебрець,

коріандр,

сухий часник,

паприка.

Соус:

300 г грибів,

250 мл вершків (10-20%),

2 великі цибулини,

3 зубки часнику,

2 ст. л. борошна,

сіль, перець,

1 ч. л. гірчиці,

олія,

дрібка цукру.

Приготування:

Реберця нарізати й зачистити від жиру. Замаринувати в суміші трав, спецій, соєвого соусу та вина. Залишити на 20 хвилин.

Потім обсмажити на невеликій кількості олії до рум'яної скоринки.

Скласти в чавунний казанок. Додати маринад, у якому реберця маринувалися.

Приготувати соус: цибулю та часник дрібно нарізати. Гриби розморозити (якщо свіжі, то почистити), подрібнити. На олії обсмажити цибулю та часник.

Додати гриби й смажити близько 7-10 хвилин.

Влити вершки, довести до кипіння. Додати гірчицю, посолити, поперчити, присмачити цукром. Довести до кипіння, прибрати з вогню.

Вилити соус до ребр та тушкувати все разом протягом 30-40 хвилин на малесенькому вогні. Викласти реберця на тарілку, полити соусом.

реберця, м`ясо та субпродукти, ребра, свинина, реберця з грибами, гриби, страви з грибами, м`ясо

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Свинячі реберця в хмелі-сунелі, запечені з картоплею
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1359
Фантазія на тему грузинської кухні.
Суп на реберцях із сирними галушками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4847
Хто сказав, що суп — це одноманітність та буденність? Якщо трішки пофантазувати, то можна зі звичайної першої страви зробити а-ля ресторанну!
Свинячі ребра по-ямайськи у ромово-медовому маринаді «Барбекю»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 584
Пікантні, соковиті й трішки солодкуваті, м’ясо буквально можна їсти губами, а зверху рум’яна апетитна скоринка!
Реберця з чорносливом, запечені з медом та соусом ткемалі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3469
Фруктові кислоти ткемалі чудово маринують м’ясні волокна, даруючи страві м’якість та неймовірну соковитість.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: