Гаряча тема:
- Війна
Я брала заморожені білі гриби та підберезники, але, гадаю, що страва чудово смакуватиме і з печерицями, і з гливами.
Інгредієнти:
500 г свинячих реберець,
50 мл соєвого соусу,
50 мл червоного сухого вина,
суміш перців,
чебрець,
коріандр,
сухий часник,
паприка.
Соус:
300 г грибів,
250 мл вершків (10-20%),
2 великі цибулини,
3 зубки часнику,
2 ст. л. борошна,
сіль, перець,
1 ч. л. гірчиці,
олія,
дрібка цукру.
Приготування:
Реберця нарізати й зачистити від жиру. Замаринувати в суміші трав, спецій, соєвого соусу та вина. Залишити на 20 хвилин.
Потім обсмажити на невеликій кількості олії до рум'яної скоринки.
Скласти в чавунний казанок. Додати маринад, у якому реберця маринувалися.
Приготувати соус: цибулю та часник дрібно нарізати. Гриби розморозити (якщо свіжі, то почистити), подрібнити. На олії обсмажити цибулю та часник.
Додати гриби й смажити близько 7-10 хвилин.
Влити вершки, довести до кипіння. Додати гірчицю, посолити, поперчити, присмачити цукром. Довести до кипіння, прибрати з вогню.
Вилити соус до ребр та тушкувати все разом протягом 30-40 хвилин на малесенькому вогні. Викласти реберця на тарілку, полити соусом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: