Гаряча тема:
- Війна
Рецепт підгледіла колись давно на сайті Юлії Висоцької і з того часу угорський пиріг частий гість на нашому столі. Вишня утворює з тістом просто ідеальний «дует». Пиріг вологий, немов просочений бісквіт. Добре подавати з чаєм із бергамотом.
Інгредієнти:
180 г вершкового масла,
4 яйця,
140 г цукру,
200 г борошна,
10 г розпушувача,
400 г свіжої вишні без кісточки,
цукрова пудра.
Приготування:
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, по одному ввести яйця. Всипати трохи борошна, дрібку солі, розпушувач. Збити міксером. Ввести решту борошна, ще раз збити до однорідності. Роз'ємну форму добре змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто, зверху на тісто – вишню без кісточки. Випікати на повільному вогні 50-60 хвилин. Через 35 хвилин перевіряти пиріг кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою, особливу увагу приділяючи середині, оскільки саме в ній накопичується сік. Готовий пиріг присипати цукровою пудрою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: