Гаряча тема:
- Війна
Котлетки виходять дуже соковитими внаслідок додавання картоплі та йогурту. Крім того, вони не шкодять фігурі, оскільки не смажаться на сковорідці, а запікаються у духовці. Таку страву не соромно подати навіть на святковий стіл.
Інгредієнти:
500 г м’ясного фаршу,
3 зубки часнику,
1 яйце,
2 картоплини,
1 цибулини,
7 ч. л. натурального йогурту (можна сметани або, якщо вживаєте, майонезу),
1 ст. л. олії,
150-200 г твердого сиру,
суміш перців мелена,
200 г грибів (у мене попередньо вдварені лісові, але можна й печериці),
1 велика морквина,
сіль за смаком.
Приготування:
Фарш добре вимішати з натертою цибулею, яйцем, подрібненим часником, сіллю та перцем.
Сформувати з нього котлетки невеличкої форми та розплескати їх рукою, щоб вийшли маленькі палянички. На пергамент викласти заготовки з фаршу, зробити в них заглиблення.
На сковорідці з олією підсмажити гриби та моркву, нарізану брусочками.
Викласти туди гриби з морквою.
Картоплю і сир натерти окремо. Викласти картоплю на гриби, полити йогуртом, підсолити й поперчити, зверху — сир.
Запікати близько 40 хвилин при 180°С до зарум'янювання.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: