clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Липня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 748

Стіжки – ніжні котлетки під сиром із грибною начинкою

Котлетки виходять дуже соковитими внаслідок додавання картоплі та йогурту.
Котлетки виходять дуже соковитими внаслідок додавання картоплі та йогурту. Фото: автора

Надзвичайно ситна й смачна страва з найдоступніших продуктів, яка подобається і дорослим, і дітям.

Котлетки виходять дуже соковитими внаслідок додавання картоплі та йогурту. Крім того, вони не шкодять фігурі, оскільки не смажаться на сковорідці, а запікаються у духовці. Таку страву не соромно подати навіть на святковий стіл.

Інгредієнти:

500 г м’ясного фаршу,

3 зубки часнику,

1 яйце,

2 картоплини,

1 цибулини,

7 ч. л. натурального йогурту (можна сметани або, якщо вживаєте, майонезу),

1 ст. л. олії,

150-200 г твердого сиру,

суміш перців мелена,

200 г грибів (у мене попередньо вдварені лісові, але можна й печериці),

1 велика морквина,

сіль за смаком.

Приготування:

Фарш добре вимішати з натертою цибулею, яйцем, подрібненим часником, сіллю та перцем.

Сформувати з нього котлетки невеличкої форми та розплескати їх рукою, щоб вийшли маленькі палянички. На пергамент викласти заготовки з фаршу, зробити в них заглиблення.

На сковорідці з олією підсмажити гриби та моркву, нарізану брусочками.

Викласти туди гриби з морквою.

Картоплю і сир натерти окремо. Викласти картоплю на гриби, полити йогуртом, підсолити й поперчити, зверху — сир.

Запікати близько 40 хвилин при 180°С до зарум'янювання.

котлети, страви з фаршем, м`ясо та субпродукти, гриби, страви з грибами, лісові гриби, стіжки, тефтелі

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Котлети з грибною начинкою, запечені під сметанним соусом
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 4926
Мега-смачна страва, яка підходить до будь-якого гарніру.
Котлети в листковому тісті «Шишки»
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1121
Дуже цікава ідея як для повсякденного меню, так і для дитячого чи новорічного святкування.
Телячі котлети, запечені в соусі з баклажанів та аджики
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1303
Ще один варіант зробити звичайні буденні котлети цікавішими та кориснішими.
Курячі січеники
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1543
Дуже соковиті й ніжні котлетки-оладки, які буквально тануть у роті!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: